ETS 2 – Kenworth W900A Çekici Modu (1.54) | Türk Mod - Türkiye'nin En İyi Mod Forumu

ETS 2 – Kenworth W900A Çekici Modu (1.54)

Yetkili Bi Abi

Administrator
Yönetici

kenworth20w900a203_9vrc3.jpg

Mod Açıklaması:
Değişiklikler 2.9 (ATS 1.54)
-İç gölgeler için destek
-Dosya en son tarihe yeniden aktarıldı
-1.54 için uyarlanmış uyumluluk

Bu Kenworth W900a, 1967-1975 yılları arasında kenworth tarafından sunulanların bir kopyasıdır.

Özellik
-Bağımsız kamyon
-5 kabin
-4 şase
-2 adet motor
-Iç
-11 iletim
-Tuning parçaları
-Kabin aksesuarları

Bu modda bulunan tüm parçalar, kenworth’un bu kamyon modeli için ilgili üretim yıllarında sunduğu şeydir.yeni flattop tarzı travers 1974’te tanıtıldı ve ikiz tavan pencereli Aerodyne yükseltilmiş tavan traversi 1976’ya kadar tanıtılmadı, bu yüzden bu modda bulunmayacak.
kenworth, 1967-1975 yılları arasında bir kaldırma aksı/üçlü Aks seçeneği sunmadı, üretim modelinde görebileceğiniz herhangi bir resim w900a, özel bir shop.in tarafından sonradan takıldı, 1982’de w900B tanıtıldı
Bu kenworth w900a kopyası yalnızca ATS’de kullanılmak üzere yapılacaktır, ağırlık istasyonu cihazının kullanımı dışında mevcut ATS sürümüne tamamen güncellenen orijinal w900a ATS modundan bir düzenlemedir.

Yapmcılar:
Kamyon Modeli: “Steve Roache”
Kamyon parçaları: “XDriver, Dro BeatZz, Bayonet, evh5150vanhalen, rockhobbit99, Corby, Albay, SilveradoHD, Stas556, dmitry68, Kriechbaum, Stels, REDNEK, David Hester, Thomas Parham, Chief86, Bansheewoj, viper2, virat, peerke145 Goran Petkoski (Skinner) ve Deven Weber tarafından yapılan kaplamalar dahil”
Özel teşekkürler:
Quattrophobia (birçok nasıl yapılır ipucu)
Yarı hızlı oyun guidot (birçok nasıl yapılır ipucu)
loadersaints (steam atölyesinde gerçek Eaton fuller şanzıman modu) uyumlu
Tam DX11 uyumlu

İndirme Linki:
Linki görebilmek ve indirebilmek için Şimdi giriş yapın veya kaydolun.

Geri
Yukarı