- Reaksiyon puanı
- 17
- Puanlar
- 38

Mod Açıklaması:
HABERLER:
– Bu güncelleme harika bir iyileştirme içeriyor – SGD’nin izniyle, Jazzy’nin Peugeot 206 GTI ve VW Golf 4 R32’sini SGD’nin stok normal sürümleriyle değiştirdim. Bu şekilde güncelleme, trafiğe daha da fazla gerçekçilik getiriyor, çünkü Golf R32 trafikte karşılaşılması çok nadir görülen bir şey. Teşekkürler SGD!
– Bu güncelleme aynı zamanda 1.55’te görünen SCS polis araçlarında sarkan işaretçilerle ilgili hataları da düzeltir.
– Sonunda ve umarım Kazakistan’da yumurtlamalar düzeltildi.
– Birleşik Krallık’ta iç mekanı olmayan bazı araçların sağ el ülkelerde belirmesi düzeltildi.
————-
Bu eklenti, tüm arabaları göründükleri ÜLKEYE GÖRE GERÇEK SPAWN’lara ayarlar. Her ülke, gerçek trafiğe ve otomobil markalarının popülerliğine göre ortaya çıkan tüm arabaların özel ayarına sahiptir. Yumurtlamalar aynı zamanda ülkenin zenginliğini de takip ediyor, bu da örneğin Romanya veya Makedonya gibi daha az zengin ülkelerde her köşede lüks arabaların kalmaması anlamına geliyor. Çoğu ülkeden satış istatistikleri ve araç kamerası videoları kullanarak bu ülkeleri inceledim, bu aslında birkaç yıllık çalışmanın ve sürekli iyileştirmenin sonucudur. Bunu özel kullanımım için aldım, ancak şimdi herkese açık olarak paylaşmaya karar verdim.
Eklenti ayrıca, Birleşik Krallık veya İrlanda gibi soldan çekişli ülkelerde, yanlış konumlandırılmış direksiyon simidi ve sürücüye sahip arabaların ortaya çıkmasını da düzeltir – bu ülkeler için modeli olmayan arabalara izin vermeyerek. Aksi takdirde Birleşik Krallık yollarında eksik olacak olan Birleşik Krallık derili minibüsler için bir istisna vardır.
Yumurtlama seti olan ülkelerin tümü SCS ülkeleridir. Eklenti ayrıca bu harita modlarını destekler ve bunlar için belirmeleri ayarlar: Promods, Promods Middle-East, Promods Great Steppe, Road to Asia ve Road To Africa (Terramaps tarafından), Java Road Revolution haritası (= Endonezya haritası), Mağrip harita modu (Afrika’nın kuzey kısmı), Afrika’nın Kalbi ve Afrika Boynuzu haritaları.
Bu eklenti ayrıca birçok düzeltme ve yeni özellik içerir:
Tekerlek değişiklikleri, gerçek renkler ve genel renk paleti, kendi araba römorkum, araba römorkları çeşitliliği, kötü araba modellerini trafikten devre dışı bırakma, doku düzeltmeleri vb. Daha fazla ayrıntı için SCS forumundaki başlığımı kontrol edin!
Bu sürüm yalnızca Jazzycat’in ETS2 sürüm 1.55 için AI trafik paketi v21.8.7 ile uyumludur.
Çalışmak için Jazzycat’in AI trafik paketini indirmeniz gerekiyor! Eklentimi mod yöneticisinde Jazzycats’in AI paketinin ÜZERİNE yerleştirin!
Gerçekçi trafiğin tadını çıkarın.
Egon
Yapmcılar:
Egon, Jazzycat, SCS, SGD
İndirme Linki: