ETS2 – Santiago de Compostela Harita Modu (1.58)

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici
Kredi
101.206

ETS2 – Santiago de Compostela Harita Modu (1.58)​

Santiago de Compostela V14
Santiago de Compostela V14

Santiago de Compostela V14​

ETS2 1.58 için Santiago de Compostela haritasını indirin.

Bu, haritamın on dördüncü versiyonudur.

N-550 ulusal yolunu Pontevedra’ya neredeyse ulaşana kadar takip ettikten sonra, bu sefer diğer tarafta inşa ettim. Bertamiráns’ın doğu çıkışında bulunan döner kavşaktan, Vilagarcía, Vilaxoán ve Vilanova de Arousa belediyesinden geçerek Barrantes yakınlarındaki Leiro döner kavşağına kadar devam ettim. Bununla birlikte, daire giderek daha da kapanıyor.

Aynı zamanda, daha önce oluşturulmuş alanları iyileştirmeye ve düzeltmeye devam ettim. Eski ve yeni tüm bu alanlarda, mümkün olan en yüksek gerçekçilik düzeyine ulaşmak için tüm kaynakları kullandım. Ayrıca, alanın doğru dağılımı, nesnelerin mesafeye göre derecelendirilmesi veya yeni kesme düzlemlerinin eklenmesi gibi teknikleri kullanarak optimizasyona özel önem verdim.

game.log dosyasında hata veya uyarı yok. Tamamen temiz.

İyi optimize edilmiş. En düşük performanslı bilgisayarlarda bile sorunsuz çalışıyor.

1.58 sürümü için düzeltildi ve uyarlandı. Ancak önceki sürümle de çalışıyor.

Yapımcı: Edsor

İndirme Linkleri
Modu İndirmek İçin Tıklayın

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı