FS 25 – Tarla Verimini Arttırma Modu İndir
IFY Modu, çeşitli ürünlerde tarla verimini artırarak çiftçilik deneyiminizi geliştirir.
Bu mod ile tarlalarınızdan önemli ölçüde daha yüksek hasat alacaksınız ve sıkı çalışmanızdan daha fazlasını elde edeceksiniz.
Mod, özellikle rahat bir çiftçilik deneyimi arayan oyuncular için oyununuzu daha hızlı, daha kolay ve daha keyifli hale getirmek üzere tasarlanmıştır.
Buğday, arpa, mısır, kanola ve diğer birçok ürün için verimi artıran IFY Modu, çiftçiliğin eziyetini ortadan kaldırıyor.
Beklemeye daha az zaman ayırın ve emeğinizin sonuçlarının tadını çıkarmaya daha çok zaman ayırın.
İster çiftliğinizi daha hızlı inşa etmek istiyor olun, ister sadece daha sorunsuz, daha tatmin edici bir deneyim istiyor olun, bu mod ürünlerinizin daha verimli bir şekilde büyümesini sağlayarak çiftçiliğin eğlencesine odaklanmanıza olanak tanır.
Nasıl kurulur?
– Adım 1. Modlar Dizininize gidin Farming Simulator 25 Belgeler klasörünüzü bulun: Örnek: C:/Users/[NAME]/Documents/My Games/FarmingSimulator2025
– Adım 2. Modu Kurun
– Adım 3. Mods klasörüne gidin, ardından FS25_IFY.zip dosyasını sürükleyip bırakın: Farming Simulator 25/data/scripts
– Adım 4. Ardından C:/Users/[NAME]/Documents/My Games/FarmingSimulator2025 klasörüne geri dönün ve modSettings klasörünü buraya sürükleyip bırakın.
– Adım 5. Bu, modu yükleyecek ve ürünleriniz için artan verimi etkinleştirecektir
Yapımcı:
StaticMdz
Modu indirmek için tıkla [7 KB]