- Reaksiyon puanı
- 198
- Puanlar
- 63
FS25 – FutureTech Üretim Modu

FS25 için FutureTech Üretim modu.
Altına hücum sadece bir başlangıçtı, şimdi gelecek başlıyor.
FutureTech Production ile çiftliğiniz, yüksek teknolojili malzemeler ve elektronik son ürünler için endüstriyel bir merkez haline gelir.
Basit bir üniversal kırıcı olarak başlayan şey, dokuz bağımsız binadan oluşan modüler bir üretim ağına dönüştü.
Her üretim birimi, hammadde çıkarımından rafine bileşenlere ve son olarak oyun donanımına kadar iyi yapılandırılmış bir tedarik zincirinde belirli bir rolü yerine getirir.
Yolculuk, taş ve ahşabı değerli temel malzemelere dönüştüren Üniversal Kırıcı ile başlıyor.
Gelişmiş işleme teknikleri sayesinde taşlar birçok kez kırılarak tüketim azaltılır ve daha sonraki işlemlere hazır ince kum üretilir.
Ek olarak, kırıcı ahşabı talaş haline getirir – organik malzemeye ihtiyaç duyan veya talaş satmak isteyen herkes için idealdir.
Kum, demir cevheri ve kömür için yerleştirilebilir ekstraksiyon üniteleri ile fabrikalarınız için istikrarlı bir hammadde kaynağına sahip olacaksınız.
Demir Fırını, demir cevherini metale ve daha sonra rafine metale dönüştürür ve bu daha sonra Alet Ocağında çekiç, kürek ve kürek üretmek için kullanılır.
Buna paralel olarak, Silikon & Cevher İşleme tesisi kuvars kumu ve cevherlerden silikon, altın ve bakır çıkarır.
Silikon daha sonra yarı iletkenlere dönüştürülür – oyun bilgisayarlarının ve grafik kartlarının monte edildiği GamingTech fabrikası için önemli bir bileşen.
Son aşama, yüksek teknolojili ürünlerinizin temel bileşenleri olan devre kartları ve kasa parçalarını üretmek için bakır, altın, yarı iletkenler, biyoplastik ve rafine metalin kullanıldığı NextGen Donanım Fabrikasıdır.
Mod ayrıca, tüm son ürünlerin doğrudan satılabileceği, serbestçe yerleştirilebilir bir satış istasyonu içerir.
Üniversal Kırıcı
Kategori: Fabrika
Fiyat: 75.000 €
Aylık Bakım: 200 €
Üretim Girdileri: Taş, Kum, Ahşap ve Su
Kireç Üretimi: 5 devir/saat – Taş 50 / Su 30 → Kireç 30 / Çakıl 10 / Kum 10 – Maliyet: 15 €/saat
Demir Cevheri Üretimi: 5 devir/saat – Taş 50 / Su 30 → Demir cevheri 5 / Taş 20 / Çakıl 20 / Kum 5 – Maliyet: 15 €/saat
Cevher Üretimi: 5 devir/saat – Taş 50 / Su 30 → Çakıl 10 / Altın 1 / Bakır 4 / Taş 25 / Kum 3 – Maliyet: 15 €/saat
Kum Torbası Dolumu: 7 devir/saat – Kum 50 → Endüstriyel Kum 30 / Oyun Kumu 15 / Kuvars Kumu 5 – Maliyet: 10 €/saat
Talaş Üretimi: 20 devir/saat – Odun 500 → Talaş 490 – Maliyet: 5 €/saat
Silikon & Cevher İşleme
Fiyat: 100.000 €
Aylık Bakım: 300 €
Üretim Girdileri: Goldore, Copperore ve Quartzsand
Silikon Üretimi: 2 devir/saat – Kuvars ve 100 → Silikon 20 – Maliyet: 25 €/saat
Altın Üretimi: 2 döngü/saat – Goldore 1000 → Altın 1 – Maliyet: 35 €/saat
Bakır Üretimi: 2 devir/saat – Copperore 100 → Copper 20 – Maliyet: 30 €/saat
Kum Ocağı
Kategori: Ekstraksiyon Ünitesi
Fiyat: 99.000 €
Üretim Girdileri: Yok
Çıkış Hızı: Saatte 2.000 litre kum
Ironore Taş Ocağı
Çıkış Hızı: Saatte 2.000 litre demir cevheri
Kömür Ocağı
Çıkış Hızı: Saatte 2.000 litre kömür
Demir fırını
Fiyat: 180.000 €
Aylık Bakım: 150 €
Üretim Girdileri: Demir Cevheri ve Kömür
Metal Üretimi: 1 devir/saat – Ironore 100 → Metal 30 – Maliyet: 5 €/saat
Rafine Metal Üretimi: 1 devir/saat – Ironore 150 / Kömür 50 → Rafine Metal 120 – Maliyet: 10 €/saat
Demirci Aracı
Fiyat: 180.000 €
Üretim Girdileri: Rafine Metal ve Ahşap
Çekiç Üretimi: 30 devir/saat – Rafine Metal 8 / Ahşap 6 → 2 Çekiç – Maliyet: 15 €/saat
Kürek Üretimi: 30 devir/saat – Rafine Metal 7 / Ahşap 6 → 2 Kürek – Maliyet: 15 €/saat
Maça Üretimi: 30 devir/saat – Rafine Metal 7 / Ahşap 4 → 2 Maça – Maliyet: 15 €/saat
Yarı İletken Fabrikası
Fiyat: 150.000 €
Aylık Bakım: 250 €
Üretim Girdileri: Silikon
Yarı İletken Üretimi: 4 döngü/saat – Silikon 100 → Yarı İletkenler 60 – Maliyet: 150 €/saat
Oyun Teknolojileri
Fiyat: 110.000 €
Üretim Girdileri: Devre Kartları ve Kasa Parçaları
Oyun Bilgisayarı Üretimi: 2 döngü/saat – Devre Kartları 200 / Kasa Parçaları 200 / Biyoplastik 100 → 1 Oyun Bilgisayarı – Maliyet: 250 €/saat
Ekran Kartı Üretimi: 3 devir/saat – Devre Kartları 200 / Caseparts 120 → 1 Ekran Kartları – Maliyet: 200 €/saat
NextGenDonanım Fabrikası
Fiyat: 130.000 €
Aylık Bakım: 350 €
Üretim Girdileri: Bakır, Altın, Yarı İletkenler, Biyoplastik ve Rafine Metal
Devre Kartı Üretimi: 3 devir/saat – Bakır 80 / Altın 0.001 / Yarı İletkenler 40 / Biyoplastik 20 → 50 Devre Kartı – Maliyet: 15 €/saat
Kasa Parçaları Üretimi: 3 devir/saat – Biyoplastik 50 / Rafine Metal 25 → 40 Kasa Parçaları – Maliyet: 8 €/saat
Satış istasyonu
Kategori: Satış Noktası
Fiyat: 25.000 €
Aylık Bakım: 50 €
Serbestçe yerleştirilebilir — tüm ürünleri doğrudan satın.
Değişiklik günlüğü 1.0.0.1:
– Palet dolum hacmi yaklaşık 1 tona düşürüldü
– Silikon üretimi için düzeltilmiş kuvars ve tüketim
Değişiklik 2.0.0.0
– Modun adı “Universal Crusher”dan “FutureTech Production”a değiştirildi
– 9 bağımsız üretim binasına genişletildi
– Kum, demir cevheri ve kömür için yeni ekstraksiyon üniteleri eklendi
– Silikon, altın, bakır, metal, aletler, yarı iletkenler ve oyun donanımı için yeni üretim zincirleri tanıtıldı
– Yeni son ürünler eklendi: Oyun bilgisayarları, grafik kartları, araçlar, devre kartları ve kasa parçaları
-Dengeleme
Yapımcıs: (KaiGo Modding) emproLoop
Gerekli Modlar:
FS25_bioplastic.zip.html
İndirme Linkleri
İndirme linkini görmek için lütfen konuya cevap yazın.
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın