FS25 – Lizard Üretimi, Şerbetçiotu Bahçesi ve Mağaza Paketi
FS25 için Kertenkele Üretimi, Şerbetçiotu Avlusu ve Mağaza Paketi modu.
Bu yerleştirilebilir üretim, önceki üretimimizden büyük bir “makyaj” ve şimdi tam bir üretim sahası, bahçenin bir kısmı hala yapım aşamasında
Bu yüzden bahçenin içinde araç kullanırken dikkatli olun. Yeni ve geliştirilmiş bir görünüme sahip ancak yine de aynı harika meyveleri ve şerbetçiotu aşılanmış maden suyunu (WTR) üretiyor. Kendi yeni Şerbetçiotu tarlamızı ekledik
Şerbetçiotu için önemli olan daha hızlı işleme için arka bahçemizde ve şerbetçiotu kök sisteminin optimum büyüme seviyesine ulaşması için sistematik drenaj ve toprak içi sulama sistemi ile.
İçeceklerimiz, stresli çiftçilerin zor bir iş günü boyunca düzgün bir şekilde hidratlanmasına yardımcı olur. İçeceklerimiz aromalı sudan çok daha fazlasıdır, mikrofiltrasyon yoluyla iyonize 9.5pH su üretiyoruz ve
İstenmeyen partikülleri ve kötü tadı gidermek için ters ozmoz işlemi, bu suya olağanüstü saf ve temiz, pürüzsüz bir tat verir ve eklenen birçok mineral ve
Çilek ve şerbetçiotundan elde edilen antioksidanlar sayesinde, tüm gün süren zorlukların ve sıkı çalışmanın üstesinden günün sonunda daha az çabayla gelebileceğinizden emin olabilirsiniz.
Suyumuz şunları içerir:
İyonize su, ilave mineraller, 62 antioksidan, 42 kalori, 10 gram şeker ve hafif bir soda gibidir, ancak çok çok daha sağlıklıdır.
Yerel çiftçilerden temin edilen temel gıda maddelerini ve diğer ürünleri taşıyan ve yerel halk için özel bir pazar olan bu ürünlerde, çoğu tahıl ve ürünü adil piyasa fiyatlarından daha fazlasına satabilirsiniz.
Müşterilerimizin kullanımına sunulan elektrikli araç şarj istasyonu sayesinde, mağazamızı ziyaret ettiğiniz sırada aracınızı şehirdeki şarj istasyonlarına kıyasla daha düşük bir ücret karşılığında şarj edebilirsiniz.
Yerel köy mağazanızı destekleyin ve ürünlerinizi burada satın.
Ürünlerimiz çilek, üzüm, bal ve şerbetçiotunun tat ve aromalarından esinlenerek parlak, narenciye ve çiçeksi kompleks bir tat oluşturmaktadır.
Üç çeşidi mevcuttur –
– The Lumberjack WTR “Şerbetçiotu ve Üzüm Aşılı”
– The Farmers WTR “Hops & Strawberry Infused”
– The Animal Keepers WTR “Hops & Honey Infused”
FS MADEN SUYU ÜRETİMİ
Yerleştirilebilir Mağaza Kategorisi: Üretim/ Fabrikalar
Fiyat: $157000
Günlük Bakım: $100
Gelen Malzemeler: Su, Bal, Şerbetçiotu, Çilek, Üzüm, Şeker, Tohumlar, Gübre, Kireç, Herbisit
Giden Malzemeler: Oduncu WTR, Çiftçiler WTR, Hayvan Bakıcıları WTR, Şerbetçiotu Paletleri
ÖZEL TAŞRA MAĞAZASI
Mağaza Kategorisi: Yerleştirilebilir/ Üretim/ Satış Noktaları
Fiyat: $56900
Günlük Bakım: $50
Gelen Malzemeler: Bu fabrika ürünleri de dahil olmak üzere çoğu Tarla Meyvesi ve Ürünleri.
Giden Malzemeler: ELEKTRİK ŞARJI
Depolama Kapasitesi FS Maden Suyu Üretim A.Ş:
GİRİŞ;
SU: kapasite=200000 L
ÜZÜM: kapasite=100000 L
ÇİLEK: kapasite=100000 L
HOPS: kapasite=100000 L
ŞEKER: kapasite=100000 L
GÜBRE: kapasite=100000 L
KİREÇ: kapasite=100000 L
HERBİSİT: kapasite=100000 L
Su Paketleme Detayları:
– 24 kutu/kutu 330ml/0,33L/kutu
– 48 kutu/palet = 380L/palet
Şerbetçiotu Paketleme Detayları:
– 1 kutu 19L/kutu
– 48 kutu/palet = 912L/palet
Fonksiyonlar:
– Gece ışıkları
– Açma/Kapama Uyarı Şeritleri
– Chargingstation (Specialty Country Store)
– Çalışma Saatleri: 06:30-18:30 (06:30AM-06:30PM) (Yükleme İstasyonları kapanış saatlerinde çalışmayacaktır.)
ÖNEMLİ NOT: Burası büyük bir arazi parçasıdır, en iyi sonucu almak için üretim sahasını yerleştirmeden önce lütfen inşaat alanına yerleştirme alanını düzleştirin.
İlk kez yerleştirildiğinde, kapılar ve GELEN yükleme bölgeleri kapalı olabilir ve yerleştirilebiliri sıfırlamanız gerekebilir. Kapılar kapanana kadar oyun hızını biraz ileri alabilirsiniz.
açılacaktır veya açılış saatlerinin sıfırlanması için bir sonraki zaman döngüsüne kadar bekleyebilirsiniz.
Yapımcılar: İskandinav Vikingleri Mod-Rebuilds Ekibi
İndirme Linkleri
Gizli linki görmek için konuya yorum yazmalısınız.
Eğer üyeliğiniz var ise giriş yapmak için tıklayın
Eğer üyeliğiniz yoksa 30 saniyede kayıt olmak için tıklayın