FS25 – Tembel Dağıtım

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici

FS25 – Tembel Dağıtım​

FS25 - Lazy Distribution V1.1.0.2

FS25 için Tembel Dağıtım modu.

Tembel Dağıtım
Ürünleri bir üretim binasına veya hayvan ağılına dağıtmanın hızlı ve tembel bir yolu.

– Hayvan Ağılı Besleme. (Domuz, tavuk, koyun ve TMR yemi ayrıca saman). Hayvanlarınızı diğer üretim alanlarından besleyin ve depolamayı artırmak için siloları dağıtın veya bir römork aracılığıyla doldurun.
– Mahsulleri diğer üretim alanlarına dağıtabilen silolar.
– Diğer üretim alanlarına yumurta, bal, yün ve keçi sütü dağıtımı.
– Süt, manda sütü, bulamaç ve gübreyi diğer üretim alanlarına dağıtmak için inek noktası.
– Su, tohum ve gübre dağıtımı için sera noktası
– Kesilen ağaçları hızlı ve kolay bir şekilde taşımak için bırakılacak ahşap nokta.

Ürünler aralarında sıçrayacağı için aynı türden birden fazla kullanmayın. Neyin nereye ne kadar gönderileceğine oyun karar verir.

Tembel Domuz, Tavuk, Koyun/Keçi ve Saman Dağıtımı ile İnek Yemi
Bunları üretim zincirinde depolamaya devam edin, bir paletin hayvan ağılı tarafından alınmasını istiyorsunuz.
Hayvan ağılının yem yükleme noktasının üzerine yerleştirin. Yerleştirme sırasında serbest modun etkinleştirilmesi gerekebilir.
Ürünler buraya, bu ürünleri dağıtabilen herhangi bir üretim binasından veya silodan gönderilir veya bir römork tarafından da doldurulabilir.
Hayvan yemi paletleri sıkışmış, boşta ve uyuduktan sonra normal şekilde boşaltılmıyor gibi görünüyorsa veya bir palet bir süre orada durmuşsa, üretimi açın/çalıştırın
Kategori: Hayvan Ağılları (İnekler, Domuzlar, Tavuklar ve Koyun/Keçiler)
Kapasite: 250000L
Fiyat: $100
Günlük bakım: 0$

Tembel Yumurta, Bal, Yün ve Keçi Sütü Dağıtımı
Hayvanlar tarafından üretilen ürünleri fırın, mandıra, iplikhane vb. üretim fabrikalarına dağıtmak.
Hayvan ağılında ortaya çıkan paletin üzerine yerleştirin. Yerleştirme sırasında serbest modun etkinleştirilmesi gerekebilir. Görünmez versiyonu yerleştirirken palet yükleme alanı ekstra büyük uyarı şeritleriyle aynı boyuttadır.
Bunları üretim zincirinde dağıtmak için ayarlayın.
Kategori Hayvan Kalemleri
Kapasite: 15000L

Tembel Sera Dağıtımı (Su, Tohum, Katı ve Sıvı Gübre)
Bir treyler/tanker aracılığıyla doldurduğunuz bir yer, böylece herhangi bir yere yerleştirilebilir.
Kategori: Üretim Alanları > Seralar
Kapasite: 500000L

Tembel İnek Dağıtımı (Süt, Manda Sütü, Gübre ve Çamur)
Bir römork/tanker aracılığıyla doldurduğunuz bir yerdir, bu nedenle herhangi bir yere yerleştirilebilir.
Bir inek ahırının yakınına yerleştirilirse, aynı zamanda bir silo uzantısı olacaktır, böylece manuel olarak doldurmanız gerekmez, ancak üretimi açmanız/çalıştırmanız gerekir.
Bunları üretim zincirinde dağıtılacak şekilde ayarlayın.
Uzantının kaydedilmesi için kaydetmeniz ve kaydetmeyi yeniden yüklemeniz gerekebilir.
Kategori Hayvan Kalemleri
Kapasite: 150000L

Tembel Odun Dağıtımı
Bir üretim fabrikasına odun dağıtmak için orman gibi herhangi bir yere veya diğer üretim binalarına dağıtmak için kalas üreten bir kereste fabrikasına yerleştirin.
Kategori Silolar
Kapasite: 50000L

Tembel Silo Dağıtımı – Büyük, orta ve küçük
Mahsulleri diğer üretim alanlarına dağıtabilen normal bir silo.
Kategori Silolar
Kapasite: 2000000L, 1000000L ve 500000L
Fiyat: $147000, $125000 ve $117000
Günlük bakım: 150$, 140$ ve 120$

Tembel Hayvan Yemi Dağıtımı
Saman, kuru ot, ot, silaj, domuz yemi ve TMR’yi diğer üretim alanlarına dağıtabilen bir silo.
Kategori Silolar
Kapasite: 500000L ve 2000000L
Fiyat: $26500 ve $80000
Günlük bakım: $100

Tembel Palet Yumurtlayıcı
Paletleri nesne deposuna göndermek için palet depolama binalarının üzerine yerleştirin veya her yumurtadan, yünden, keçi sütünden ve baldan 4’er tane ortaya çıkarmak için herhangi bir yere yerleştirin. Paletlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız kullanmayın, ancak üretimler doluysa ve fazladan palet depolamak istiyorsanız yararlı olabilir.
Bunları üretim zincirinde depolarken tutun, bir paletin ortaya çıkmasını istiyorsunuz.
Kategori: Binalar > Konteynerler
Kapasite: 15000L

Değişiklik Günlüğü 1.1.0.2
– Dağıtım silolarına soğan eklendi.
– Hayvan yemi palet alanı için sıcak nokta taşındı.

Değişiklik Günlüğü 1.1.0.1
– Hayvan yemi paletlerinin 1.14 Yaması’ndan sonra ortaya çıkmamasını düzeltmek için düzeltme

Değişiklik Günlüğü 1.1.0.0
– Su ihtiyacı olan hayvan kafesleri için su dağıtımı eklendi (palet üzerinde su)
– Silaj ve saman dağıtımı eklendi
– Daha büyük bir hayvan yemi silosu eklendi (2000000L)
– Ayrı bir sadece saman dağıtım silosu eklendi (1000000L)
– Doğru konumlara tetik simgeleri eklendi
– Yumurta, yün, keçi sütü ve bal simgelerini kaldırma özelliği eklendi (değiştirilmesi ve özelleştirilmesi gerekiyor)
– Yumurta, yün, keçi sütü ve bal için bir palet oluşturma yeteneği eklendi
– Boşta duran paletlerin boşaltılmamasını azaltma özelliği eklendi (Hayvan yemi paletleri sıkışmış, boşta duruyor ve uyuduktan sonra normal şekilde boşaltılmıyorsa veya bir palet bir süre orada kaldıysa, üretimi açın/çalıştırın)
– Nesne deposunun üzerine veya herhangi bir yere yerleştirilerek 4 yumurta, yün, keçi sütü ve bal (konteynerlerde bulunur) üretilebilen bir palet üreteci eklendi
– Hayvan yemi palet düğümü boşaltımı geliştirildi, böylece daha modifiye hayvan ahırlarında çalışıyor
– Hayvan yem noktalarındaki depolama alanının artırılması (150000L’den 250000L’ye)
– Sera dağıtımı için artırılmış depolama (150000L’den 500000L’ye)
– Hayvan yemi silosu için artırılmış depolama (250000L’den 500000L’ye)
– Hayvan yemi paletleri için artırılmış kapasite (5000L’den 10000L’ye)

Değişiklik Günlüğü 1.0.0.1
– Hayvan ağılı beslemesi eklendi
– Bir hayvan yemi silosu eklendi
– Silolara pamuk eklendi
– Tembel İnek Dağıtımı artık bir inek ahırının yanına yerleştirilebilir ve bir silo uzantısı olarak işlev görür, ancak dağıtmak için açmanız/çalıştırmanız gerekir.

Yapımcılar: Hadi moo yapalım

İndirme Linkleri

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı