FS25 – Tohum Temizleyici 1200-LG

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici

FS25 – Tohum Temizleyici 1200-LG​

FS25 - Seed Cleaner 1200-LG V1.0.1

FS25 - Seed Cleaner 1200-LG V1.0.1

FS25 için Tohum Temizleyici 1200-LG modu.

Bu tohum temizleme makinesi, bir ekim makinesi veya ekicide kullanılmak üzere tahıl tohumlarının temizlenmesi, kurutulması ve işlenmesi sürecini taklit etmek için tasarlanmıştır.

Gerçekçiliği korumak için herhangi bir zamanda işlenmek üzere yalnızca bir tahıl türü depolanabilir. Tahıl dolum seviyesi ‘Fiyatlar Ekranı’nda görüntülenir ve gerektiğinde tohum temizleyiciden çıkarılabilir.

Yaklaşık Üretim Maliyetleri (1000 Litre):
Kolay Ekonomi: $710
Standart Ekonomi: 466 $
Zor Ekonomi: 302 $

* Bir siloyu 1000 litre Tohumla doldurmanın maliyeti yaklaşık 989 $’dır, bu da oyun ekonomisi ayarlarınıza bağlı olarak %28 ila %69 arasında bir tasarruf anlamına gelir.
* Yukarıdaki maliyet hesaplamaları, Tohum İşleme Sıvısı maliyetiyle birlikte Buğdayın ortalama yüksek satış fiyatına dayanmaktadır.
* Soya Fasulyesi gibi bazı ürünlerin yüksek satış fiyatı nedeniyle Kolay ekonomide önerilen bir seçim değildir.

Reçete:
Girdi 1: Buğday, Arpa, Yulaf, Kanola, Sorgum, Ayçiçeği, Soya Fasulyesi, Mısır
Girdi 2: Tohum İşleme Sıvısı
Çıktı: Tohumlar

Tohum Temizleyici 1200-LG:
Fiyat: 67.000 $
Günlük Bakım: 8 $
Kategori Üretim > Fabrika

Saat başına tohum: 72,000 l
Tohum kapasitesi: 80.000 l

Konfigürasyonlar:
Göstergeler – Yok, Dolum Seviyesi, Yüzde
Üretim – Standart (Oyun Zamanı), Gerçek Zamanlı
Beacon – Evet, Hayır

Sıvı Tank Deposu:
Fiyat: 1,200 $
Günlük Bakım: 0 $
Kategori: Binalar > Silolar
Dolgu Tipleri: Tohum İşleme Sıvısı, Sıvı Gübre, Herbisit

Tohum İşleme Sıvısı:
Fiyat: 3,625 $
Marka Corteva
Kategoriler: Palet Tankları, Tohumlar
Kapasite: 2,000 l

Değişiklik Günlüğü 1.0.1.0:
– ‘Standart (Oyun Zamanı)’ yapılandırması kullanılırken zaman ölçeği sıfıra ayarlandıktan sonra makinenin durmasına ve yeniden başlamamasına neden olan hata düzeltildi.
– ‘Sıvı Tankı Deposu’ maksimum ortaya çıkma miktarı mevcut alanla eşleşecek şekilde ayarlandı.

Yapımcılar: GtX

İndirme Linkleri

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı