FS 25 – Gübre Üretim Paketi | Türk Mod - Türkiye'nin En İyi Mod Forumu

FS 25 – Gübre Üretim Paketi

Yetkili Bi Abi

Administrator
Yönetici

FS 25 – Gübre Üretim Paketi​

Fertilizer Productions Pack v 0.9

Bu pakette 8 bina, 4 yeni ürün ve 2 römork bulunur. 4 küçük çiftlik üretimi: Burada gübre, gübre, bulamaç, digestat veya kimyasallardan gübre üretilebilir. Sıvı gübre, gübre ve sudan da üretilebilir. 4 büyük üretim: Burada sadece hammaddeden gübre üretilmekle kalmaz, aynı zamanda gübre burada depolanabilir ve satın alınabilir. Palet satışı da dahildir. 4 ürün: Gübre üretmek için amonyak, fosforik asit, üre ve potasyum klorür kullanılabilir. Bu ürünler mağazadan satın alınabilir. (BigBag ve IBC) 2 römork: 1000 litrelik küçük bir römork ve 50.000 litrelik bir kamyon römorku. Bu römorklar, oyundaki tüm sıvıları taşımak için kullanılabilir.

Bu pakette 8 bina, 4 yeni ürün ve 2 römork bulunur.
4 küçük çiftlik üretimi: Burada gübre, gübre, bulamaç, digestat veya kimyasallardan gübre üretilebilir. Sıvı gübre, gübre ve sudan da üretilebilir.
4 büyük üretim: Burada sadece hammaddelerden gübre oluşturulmakla kalmaz, aynı zamanda gübre depolanabilir ve satın alınabilir. Bir palet satışı da yerleşiktir.
4 ürün: Gübre üretimi için amonyak, fosforik asit, üre ve potasyum klorür kullanılabilir. Bu ürünler mağazadan (BigBag ve IBC) satın alınabilir.
2 römork: 1000 litrelik küçük bir römork ve 50.000 litrelik bir kamyon römorku. Bu römorklar, oyundaki tüm sıvıları taşımak için kullanılabilir.

Güneş pilleri tüm binalara monte edilebilir ve daha büyük binalara reklam panoları monte edilerek pasif gelir elde edilebilir. Bilgi panoları ayrıca konfigürasyon yoluyla kurulabilir veya bir anahtar aracılığıyla gizlenebilir. Palet yumurtlayıcı, çiftlik üretimlerinde bir kol kullanılarak kapatılabilir.

Çiftlik üretimleri: Küçük çiftlik gübre üretimi (gübreden gübre / gübreden gübre ve digestat / kimyasallardan gübre / sıvı gübre

İnşaat maliyetleri: 47000 € Günlük maliyetler: 10 € Kategori: Yapımlar Yapılandırma: Güneş pilleri Üretim zincirleri:

250 l gübre = 25 l mineral gübre,
300 l gübre = 20 l mineral gübre,
400 l digestat = 15 l mineral gübre,
33 l amonyak + 33 l fosforik asit + 33 l potasyum klorür = 100 l mineral gübre,
33 l üre + 33 l fosforik asit + 33 l potasyum klorür = 100 l mineral gübre,
50 l mineral gübre + 50 l su = 100 l sıvı gübre,

Üretim: Döngü / ay: 24 (sıvı gübre 120) Maliyet / Aktif Saat: 48 € (Sıvı gübre 96 €) Büyük Üretimler Gübre Üretimi (Gübreden Gübre / Bulamaç ve Digestattan Gübre / Kimyasallardan Gübre / Sıvı Gübre

İnşaat Maliyeti: 175.000 € Günlük Maliyet: 100 € Kategori: Yapımlar Yapılandırma: Güneş Panelleri ve Reklam Panoları Üretim Zincirleri:
2.500 l gübre = 250 l mineral gübre,
3.000 l bulamaç = 200 l mineral gübre,
4.000 l digestat = 150 l mineral gübre,
333 l amonyak + 333 l fosforik asit + 333 l potasyum klorür = 1.000 l mineral gübre,
333 l üre + 333 l fosforik asit + 333 l potasyum klorür = 1.000 l mineral gübre,
500 l Mineral gübre + 500 l su = 1000 l sıvı gübre

Üretim: Döngüler / ay:
Kimyasallar / sıvı gübre: 120
Gübre / bulamaç / digestat: 24

Maliyetler/ay:
Kimyasallar: 288 €
Gübre / bulamaç / digestate: 240 €
Sıvı gübre: 360 €

MK8:
Satınalma fiyatı: 30.000 €
Kapasite: 10.000 l
Kategori: Taşıma varilleri
Yapılandırma: Renk

MK32:
Satın alma fiyatı: 100.000 €
Kapasite: 50.000 l
Kategori: Taşıma varilleri
Yapılandırma: Renk

Yapımcı:
ZoddelZockt

Linki görebilmek ve indirebilmek için Şimdi giriş yapın veya kaydolun.
[37 MB]​

Geri
Yukarı