FS25 - 2000 model Ford F-450
Açıklama
Farming Simulator 2025 için 2000 Ford F-450 kamyonet modifikasyonu, Retep Modding, Canada FS ve Buckeye State Farms tarafından oluşturulmuştur.
Bu kamyonet, Roughneck Modding ekibinin Itch sayfasında bulunan kasaları kullanır; kamyonet kasasız olarak gelir, bu yüzden onu kullanmak için bu kasalara ihtiyacınız olacaktır. Bu kamyonet, RMC kasalarıyla uyumlu basit bir kamyonet isteyenler için mükemmeldir.
Bu kamyonet, bulabildiğim farklı modellerin bir nevi karışımıdır; ana kabin Buckeye State Farms’a aittir ve hoşuma gitmeyen bazı dokuları bildirdim, ancak bunların çoğu fs22’den Canadian FS tarafından yapılmış olup, şasiyi ise bir model web sitesinde buldum.
SEÇENEKLER:
Çekme kancası
var mı yok mu? Ön tampon plastik, krom veya Ranchhand
. Vinç var mı yok mu
? Izgara plastik veya krom
. Kar küreyici var mı yok
mu? Logolar DOT mu GMP mi? Gelecekte
daha fazlası eklenecek. Ön ızgarada flaşörler var mı? Evet, berbat olduklarını biliyorum.
NOT
(Bu kamyonet yük kasası içermez, bu yüzden bunları Roughneck Modding Crew’un Itch sayfasından almanız gerekecek. Ayrıca özür dilerim, modun adı f450 değil f350 olmalıydı; bu bir yazım hatasıydı ve artık değiştiremiyorum)
V1.1.0.5
Stroboskoplar eklendi, evet, berbat
olduklarını biliyorum. Bir logo (DOT)
eklendi. Ayna konumları
düzeltildi. Günlükteki hatalar düzeltildi; bazıları hâlâ var ama çoğu düzeltildi
. Çekme kancasındaki elektriksel arızanın görünmemesi sorunu düzeltildi
Yorumlar (0)