FS25 – Beslemeli Üretim Paketi

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici
Kredi
101.072

FS25 – Beslemeli Üretim Paketi​

[IMG alt="FS25 - Fed Production Pack V1.8"https://turkmod.net/uploads/resimler/25712fed-production-pack.jpg[/IMG]

Farming Simulator 2025 için Fed Production mod paketi, fedaction tarafından dönüştürülerek oluşturulmuştur.

– Elma, kiraz, erik, şeftali, armut ve mirabelle eriği için 6 yeni üretim ağacı bahçesi
– Çilek, böğürtlen, kuş üzümü, üzüm, zeytin, köknar ağacı, balkabağı ve ahududu için 8 yeni tarla bahçesi
– Kolza yağı, ayçiçek yağı, kenevir yağı, keten tohumu yağı, mısır yağı, zeytinyağı, pirinç yağı ve soya fasulyesi yağı üretimi ile yeni üretim yağ değirmeni
– Ezilmiş dondurma, waffle beyazı ve buzlu şeker üretimi ile yeni üretim dondurma fabrikası
– Para kasası karşılığında 25 ürünün (meyve, sebze, mantar, yumurta ve bal) satışı için yeni çiftlik dükkanı
– Saman ve yonca samanı üretimi ile yeni üretim saman kurutma makinesi XL
– Mantar serası için gereksiz işaretler kaldırıldı
– Birden fazla palet silaj katkı maddesi satın alırken düzeltilmiş satın alma fiyatı indirimleri
– Tohum üretimi için artan yükleme tetikleyicisi
– Süt ürünleri ve peynir fabrikası için artan süt tetikleyicisi
– Doku Sabit keçi peyniri paleti hatası
– Peynir ve keçi peyniri paleti için sabit indeks hatası
– Tohumluk üretim artık doğrudan yazlık buğdayı kabul edebilir
– Atölye artık bakım için daha fazla alana sahip
– Çimento fabrikasında palet yumurtlama alanı uygun şekilde taşındı
– Keçi sütü laboratuvarı için palet tetiği düzeltildi (RolfB69 sayesinde)
– Fermentördeki üretim hatlarının sırası ayarlandı
– Rafineri tetikleyicilerinin dizel ve domuz yeminden daha iyi ayrılması

Yapımcılar: fedaction

İndirme Linkleri
Modu İndirmek İçin Tıklayın
Modu İndirmek İçin Tıklayın

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı