FS25 - Biyo Sera Paketi

FS25 - Biyo Sera Paketi
27.12.2025 0 0 0

Açıklama

FS25 için BioGreenhousePack modu. Biyolojik Sera Paketi Ek olarak şu meyve türleri eklendi: Yeşil fasulye, bezelye, havuç, patates, yaban havucu, pancar ve ıspanak. Bunlar, çeşitli üretim alanlarında tekrar boşaltılabilen doldurulabilir paletlerde görünür. 2 üretim zinciri vardır. Üretim-1: Tohum, su, mineral gübre Üretim-2: Tohum, su, gübre Büyük cam sera Fiyat: 54.000 $ Orta boy cam sera Fiyat: 27.000 $ Küçük cam sera Fiyat: 13.500 $ Büyük mantar serası Fiyat: 36.000 $ Orta boy mantar serası Fiyat: 18.000 $ Küçük mantar serası Fiyat: 9.000 $ Büyük folyo serası Fiyat: 36.000 $ Orta boy folyo serası Fiyat: 18.000 $ Küçük film serası Fiyat: 9.000 $ Fidan serası Fiyat: 3.000 $ Her sera üretimi için şunlara ihtiyaç duyar: Su, kompost, tohum, boş paletler / boş doldurulabilir paletler Kompost, mağazadan satın alınabilir. "Paletler". Artık organik atık da üretiliyor ve bu atıklar Biyokompost Makinesi'nde (FS25_Biocomposter) daha fazla işlenebilir veya doğrudan satılabilir. Boş paletler ve boş palet kutuları mağazadan satın alınabilir. Boş paletler ve boş palet kutuları mağaza aracılığıyla satın alınabilir. Işık, ışık anahtarı kullanılarak açılıp kapatılabilir. Çatı kapakları, çalışma masasındaki sigorta kutusu kullanılarak açılabilir. - Su animasyonu her 3:15 saatte bir çalışır. - Işıklar ve çatı kapakları artık kontrol edilebilir. - Saat 22:00'den 05:00'e kadar otomatik UV ışığı. – Tüm üretim zincirleri optimize edildi. - Boş paletler ve boş palet kutuları mağaza aracılığıyla satın alınabilir. - Seraların dekorasyonu ve animasyonlarıyla tamamen elden geçirildi. - Tohum paletleri de artık kabul ediliyor.

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi27.12.2025
Mod Yapımcısı[BFM] Nightmare
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: