FS25 – Castile And Leon Harita Modu

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici

FS25 – Castile And Leon Harita Modu​

FS25 - Castile And Leon V1.0.0.1

FS25 - Castile And Leon V1.0.0.1

FS25 için Castile And Leon modu.

Merhaba çiftçi ve Castile ve Leon’a hoş geldiniz.

Bu sanal ortamda birçok sürükleyici özellik ve ayrıntı bulacaksınız.
Bir Kastilya köyünün sokaklarında dolaşırken kendinizi kaybedebilir ve evlerine, meydanlarına, mağazalarına, barlarına, restoranlarına, yayalarına, trafiğine vb. hayran kalabilirsiniz.
Sanal ortamın tamamında, her biri hayvancılığa veya sera durumunda üretime adanmış birkaç çiftlik bulunmaktadır.
Ayrıca kırsal kesimde hayvancılık için kullanılan birkaç mera bulacaksınız.
Emrinizde üç sanayi sitesi olacak. Biri kasabanın bir parçası, ikisi ise dış mahallelerde yer alıyor ve satın alabileceğiniz toplam 26 üretim şirketi var (tabii ki yeterli sermayeniz varsa).

Uyumluluk:
Kastilya ve Leon’da toplam 253 kayıtlı öğe (mahsuller ve üretimler) bulunmaktadır.
Yeni mahsuller veya yeni üretimler ekleyen modlar veya DLC’ler etkinleştirilmişse, bunları devre dışı bırakın, aksi takdirde harita yüklenmeyecektir.

Diller:
Castilla y León tamamen çevrilmiştir: İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Felemenkçe, Danca, Fince, Norveççe ve İsveççe.

Castilla y León’u ve özelliklerini beğendiyseniz ve kendi dilinize çevirmemi istiyorsanız, lütfen sosyal medyamda yorum yapın.

Tarım:
Toplam 84 tarla/arazi.
Bu tarlalarda orijinal ürünlere ek olarak çavdar, yonca, yemlik tef, yemlik kavak, lavanta, nane, kekik ve biberiye yetiştirebilirsiniz.
Bu son ürün (kekik ve biberiye) çift üründür, yani aynı anda iki ürün yetiştirirsiniz: belirli üretimler için ihtiyaç duyacağınız kekik ve biberiye.
Ayrıca aşağıdaki gibi meyve bitkileri de yetiştirebilirsiniz:
-Elma ağaçları.
-Portakal ağacı.
-Kiraz ağacı.
-Erik ağacı.
-Armut ağacı.
-Limon ağacı.
-Nar ağacı.
-Şeftali ağacı.
-Ayva ağacı.
-Holm meşe ağacı.
-Kestane ağacı.
-Badem ağacı.
-Ceviz ağacı.

Meyve ağaçlarıyla çalışarak meyve suyu, reçel ve diğer ürünleri üretebilirsiniz.
Dükkanda bunlar için makineler bulacaksınız.
Ayrıca reçine taşıyan çamlarla reçine ve taş çamlarla çam fıstığı işleyebileceksiniz.

Hayvanlar:
Çiftlik hayvanlarına gelince, yeni yemler ve üretim seçenekleri ile yeni ırklara ve yeni modifiye ahırlara sahip olacaksınız.
Ayrıca yetiştirdiğiniz mahsullerle kendi yeminizi yapabilir veya dükkândan satın alabilirsiniz.
(Not: Ahırlarda yerleşik bir gübre sığınağı vardır.)

Su Ürünleri Yetiştiriciliği:
FS22’de geliştirdiğiniz su ürünleri yetiştiriciliği FS25’te mevcut olmayacaktır.
Bunun nedeni FS25’in birçok öğeyle (mahsuller ve üretimler) birlikte gelmesi ve geliştirmeyi sınırlamasıdır.
Ayrıca, Giants Software bir akuakültür DLC’si yayınlayacak ve FS22’de geliştirdiğim akuakültür DLC ile aynı öğelere sahip olduğu için bunu eklemek oyunda karışıklığa neden olabilir.
Bu nedenle, akuakültürü kaldırmaktan başka seçeneğim yoktu.

Üretimler:
Kasabanın diğer tarafında, nehrin karşısında, fabrikaların mevcut ürünlerin birçoğunu ürettiği eski sanayi bölgesi bulunmaktadır.
Fırın, peynir fabrikası, terzi dükkanı, pastane ve satış noktası olarak işaretlenmiş birçok dükkan gibi diğer üretim alanları da kasabada yer almaktadır.

İkinci sanayi bölgesi, aşağıdakilerin yoğunlaştığı dış mahallelerde yer almaktadır: bir hayvan yemi fabrikası ve parfümler ve doğal ilaçlar gibi modern ürünler.
FS25’in bu yeni versiyonunda bu bölgeye yeni fabrikalar ve satış noktaları eklenmiştir.
Not: (Modern fabrikaların fiyatları çok yüksektir.)

Üçüncü modern sanayi parkı kasabanın kuzeydoğusunda yer almaktadır. Bir kereste fabrikası, bir karton fabrikası, bir içki fabrikası ve bir giyim fabrikası barındırır.

FS25 için bu yeni versiyonda nane yağı, lavanta yağı, etanol ve diğerlerinin yeni üretimleri dikkat çekicidir.

Sera:
Sera ürünlerine gelince, karnabahar, biber, salatalık ve kabak ekledim ve orijinal ürünlerden bazılarını değiştirdim.
Bu sera, mağazadan satın alabileceğiniz ya da organik atık arıtma tesisinde (BGA) kendiniz üretebileceğiniz kompost, su ve herbisit ile çalışıyor.
(Not: Herbisit serada, taş çamlarında ve reçine çamlarında gereklidir).

Dükkân:
Mağazada, renk seçenekleri ve diğer özelliklerle birlikte makine ve diğer eklenti ürünlerini bulacaksınız.

Peyzaj Düzenlemesi:
Silolar, hayvan ahırları, depo kulübeleri, duvarlar, kapılar vb. gibi yeni modifikasyonlar bulacaksınız.
25 farklı doku, yeşillik ve çalı boyayabilirsiniz.

Güncel kalmak ve sorularınızı bana sormak için sosyal medyamı takip etmeyi unutmayın.

FDO: (CyL Modding Studio).

Güncelleme 1.0.0.1:
– Dükkândaki ve diğer yerlerdeki tüm resimler Giants Software tarafından talep edildiği gibi değiştirildi.
– Meraların çevrelerinde değişiklikler (kapılar artık açılmayacak).
– Serada ince ayarlar yapıldı.
– Siren seslerinin şiddeti azaltıldı.
– Kullanıcılar Çekçe çeviri talep ettiler. Gelecekteki bir güncellemede ekleyeceğime söz veriyorum. Lütfen beni affedin, çok fazla çeviri var.

ÖNEMLİ!!!
Castile and León yüklüyse, güncellemeyi yüklemeden önce onu kaldırın. Uyumlu değildirler ve temiz bir kurulum gerektirirler.

Yapımcılar: CyLModdingStudio

İndirme Linkleri

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı