FS25 - East Vineland, NJ, ABD Haritası
Açıklama
FS25 - East Vineland, NJ, ABD Haritası V1.0
FS25 için East Vineland, NJ, ABD mod'u.
Bu, New Jersey’deki East Vineland’ı gösteren ve FS25’e uyarlanan, ABD’de popüler olan aynı haritadır.
- Harita, memleketimin bulunduğu bölgeden esinlenerek oluşturulmuş olup, harita alanı gerçek uydu fotoğraflarından oluşturulmuştur.
- Vineland, New Jersey’nin güney kesiminde yer alan, oldukça kırsal bir tarım kasabasıdır. Şehrin büyük bir kısmı tarım arazileri ve ormanlardan oluşmaktadır.
- Tarlalar, ağaçlar ve evler, gerçek hayattaki konumlarına olabildiğince yakın olacak şekilde yerleştirilmiştir; ancak oyun deneyimini zenginleştirmek amacıyla, bölgede gerçekte bulunmayan üretim tesisleri ve oyun içi satış noktaları da eklenmiştir.
- Bölgenin hava koşullarına uygun olarak büyüme haritası değiştirilmiştir.
- Mevcut üretim alanlarının çoğu haritaya eklenmiştir.
- Üretim alanları, üreticilerde daha fazla palet barındıracak şekilde düzenlenmiş ve üretim paletlerinin kapasiteleri artırılmıştır.
- En küçüğü 0,583 acre (0,236 hektar), en büyüğü 20,35 acre (8,236 hektar) olan 120 farklı tarla bulunmaktadır ve hepsinde tarla görevleri mevcuttur.
- Arazi fiyatları, bölgenin ortalama arazi maliyetine göre hesaplanmıştır.
- Tüm arazi alanları ayrı ayrı satın alınabilir. Gerçek hayatta olduğu gibi, üzerinde ev bulunan araziler, imarsız arazilere göre daha pahalıdır.
- Güneş Enerjisi Çiftliği satın alınabilir ve size saatte 3.000 $ gelir sağlar.
- İsterseniz, tarım için araziyi boşaltmak amacıyla Güneş Enerjisi Çiftliği'ni satabilirsiniz.
- Ana çiftlik alanında 1.000.000 litre kapasiteli çok amaçlı meyve depolama silosu bulunmaktadır.
- Ana çiftlikte ayrıca oyuncunun mülkiyetinde olan bir atölye alanı da bulunmaktadır. (sadece yeni çiftçi modu)
- Ek bir üretim olarak, kereste fabrikasında kütükleri talaşa öğütme özelliği eklendi.
- Kullanmak için satın alınması gereken inek, koyun, domuz ve tavuk alanları dahildir.
- Hayvancılık kapasiteleri şunlardır: 250 inek veya su aygırı, 350 domuz, 500 koyun veya keçi ve 500 tavuk.
- Ana çiftlikte gübre çamuru ve sindirim artıkları için bir depolama alanı bulunmaktadır.
- Tahıl Değirmeni'nde mısırdan üretilebilen ek ürünler olarak Mısır Unu ve Kırık Mısır eklendi.
- Mısır Unu, Pizzacı, Çiftçi Pazarı, Lokanta ve Süpermarket'te satılabilir.
- Kırık Mısır paletleri, tavuk yemi olarak dükkandan satın alınabilir veya Tahıl Değirmeni'nde üretilebilir.
- Kırık Mısır, Çiftlik Mağazaları'nda da satılabilir.
- Tavuk yemine Ayçiçeği, Yulaf, Karışık Tahıl ve Kırık Mısır eklendi.
- Tavukların yem ihtiyaçlarının %25'ini buğday, arpa, sorgum, yulaf veya kırık mısır, %25'ini ayçiçeği ve %65'ini ise kırıntı tahıllar oluşturur. (toplam verimlilik %115)
- Kanola ve soya fasulyesine saman yığınları eklendi.
- Tüm çalılar biçilebilir. Çalılar biçildiğinde, yerlerine yeni çayır otu “ekilir”.
- Bölgeye özel olarak modellenmiş araç plakaları eklenmiştir.
- Taşlardan kireç üretmek için Enkaz Kırıcıya kireç üretim noktası eklenmiştir.
- Harita, Hassas Tarım için hazırdır.
- Kireç, tohumlar, katı gübre ve dökme mineral yem, ana çiftlikteki silodan ve Çiftlik Mağazalarından satın alınabilir.
- Gerekirse Çiftlik Mağazalarından gübre çamuru da satın alınabilir.
- Domuzunuz yoksa veya domuz beslemeyi planlamıyorsanız, yan ürün olarak domuz yemi üreten üretim tesisleri için bir satış noktası mevcuttur.
- Domuz yemi, bazı üretimlerin yan ürünü olarak eklenmiştir.
- Yonca ve yonca otu, ek mahsul türleri olarak eklenmiştir.
- Yonca Samanı, Yonca Otu Samanı ve Soya Samanı, Çiftlik Mağazalarında satılabilir.
- Kompost, ek bir üretim dolgu türüdür ve gübre serpme makineleriyle tarlalarınızı gübrelemek için serpilebilir.
- Birçok farklı fazla mahsulü kompost haline getirmek için yerleştirilebilir bir bunker silosu bulunmaktadır.
- Fazla tahıl, çiftlik dükkanlarında satılabilir.
- Soya fasulyesi hasat edildiğinde soya fasulyesi samanı üretir.
- Koyun ve inek yemlerine yonca, yonca samanı, yonca ve yonca samanı eklendi.
- İnek yem karıştırıcılarına soya fasulyesi samanı eklendi ve saman yanı sıra yataklık malzemesi olarak da kullanılabilir.
- Çayır otu, ek bir ürün türü olarak ekilebilir.
- Ekilebilen, biçilebilen ve balyalanabilen yeni bir çim türü olan "Çayır Çiçekleri" oluşturuldu.
- Daha geniş tarlalar açmak için haritadaki tüm evler satılabilir.
- Ana çiftlik alanındaki ve çiftlik evindeki ışık direkleri satılabilir.
- Üretim noktalarını satın aldığınızda, bunların üzerinde bulunduğu araziler de satın alınmış olur. Bunları ayrı olarak satın almanıza gerek yoktur.
- Üretim noktaları satılabilir.
- Oyun içinde peyzaj düzenlemesi yaparken boyayabileceğiniz çok daha fazla zemin dokusu eklendi.
- Oyun içinde peyzaj düzenlemesi yaparken boyayabileceğiniz daha fazla bitki örtüsü dokusu eklendi.
Yorumlar (0)