FS25 - Genişletilmiş Mallar ve Üretimler

FS25 - Genişletilmiş Mallar ve Üretimler
25.08.2025 0 0 0

Açıklama

Fasde tarafından oluşturulan Farming Simulator 2025 için Genişletilmiş Mallar ve Yapımlar modu. Üç üretim binası ve ürünü dahil olmak üzere bir dizi yeni üretim zinciri içerir. Yeni ürünler: Bezelye unu Mısır unu Kanola unu Soya unu Ayçiçeği unu Sarımsaklı tereyağı Yoğurt Çilekli süt Bezelye sütü Yulaf sütü Pirinç sütü Soya sütü Peynir altı suyu Vegan şnitzel Sebze topları Seitan Belediyesi Tofu Tahıl Değirmeni (Genişletilmiş): Kategori: Yerleştirilebilir – Üretim Fiyatı: 325.000 $ Bakım: 120 $ Yapımlar: Tamamı tahıl değirmeninden + Giriş: Bezelye Çıktı: Bezelye unu Giriş: Bezelye Çıktı: Un Giriş: Mısır Çıktı: Mısır unu Giriş: Mısır Çıktı: Un Giriş: Kolza tohumu Çıktı: Kolza unu Giriş: Kolza tohumu Çıktı: Un Giriş: Soya fasulyesi Çıktı: Soya unu Giriş: Soya fasulyesi Çıktı: Un Giriş: Ayçiçeği Çıktı: Ayçiçeği unu Giriş: Ayçiçeği Çıktı: Un Bitkiye özel un üretimleri daha verimlidir; Bununla birlikte, fırın için standart un hala kullanılabilir olmalıdır. Süt Ürünleri (Genişletilmiş): Kategori: Yerleştirilebilir – Üretim Fiyatı: 245.000 $ Bakım: 110 $ Yapımlar: Tamamı mandıradan + Giriş: Süt + Şeker Çıktı: Yoğurt Giriş: Süt + Şeker + Çilek Çıktı: Çilekli süt Giriş: Süt + Sarımsak Çıktı: Sarımsaklı tereyağı Bitki Bazlı Süt Üretimi: Kategori: Yerleştirilebilir – Üretim Fiyatı: 225.000 $ Bakım: 85 $ Productions: Giriş: Bezelye Çıktı: Bezelye sütü Giriş: Yulaf Çıktı: Yulaf sütü Giriş: Uzun taneli pirinç Çıktı: Pirinç sütü Giriş: Pirinç Çıktı: Pirinç sütü Giriş: Soya fasulyesi Çıktı: Soya sütü Bitki Bazlı Protein Fabrikası Fiyat: 195.000 $ Bakım: 40 $ Productions: Giriş: Soya / Bezelye Çıktı: Peynir altı suyu Giriş: Bezelye / Soya / Buğday Çıkış: Vegan Şinitzel Giriş: Bezelye & Soğan & Biber Çıktı: Sebze Topları Giriş: Buğday Çıktı: Seitan Giriş: Soya Çıktı: Tofu Sürüm 1.0.1.1: Düzeltilmiş Fiyatlar plantBasedProteinFactory düzeltildi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi25.08.2025
Mod YapımcısıFasde
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: