FS25 – Kasaba Üretimleri

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici
Kredi
100.105

FS25 – Kasaba Üretimleri​

FS25 - Town Productions V1.1

FS25 için Town Productions modu.

– 8 yeni binada 44 yeni yemek tarifi
– Binalar üretim fabrikası veya genel satış noktası olarak kullanılabilir
– Üretim binaları saat başı satılıyor.
– 7 yeni meyve ve sebze bir serada ve bir meyve bahçesinde üretildi.
– Supermarket Productions moduyla, tek başına veya diğer modlarla birlikte kullanılabilir. (19 dolgu tipi eklendi)

Fabrikalar
Fabrika versiyonlarını kullanmak için üretim zincirini çalıştırmayı unutmayın, fabrikalar palet üretmez, BGA gibi saat başı satış yapar. Üretim zincirlerinde yeniyseniz, meyve suyu barı ile başlayın.

Asya Paket Servisi
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – placeable > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 2 – saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 3000L ila 55000L
Girdi – Havuç, biber, yumurta, sarımsak, sadece buğday unu, napa lahanası, bitkisel yağ, bezelye, pirinç, pirinç yağı, pirinç unu, uzun taneli pirinç, soya fasulyesi ve taze soğan
Çıktı – Baharatlı erişte, Çin böreği, Tofu dökümü, Özel kızarmış pilav ve Yumurtalı kızarmış pilav

Kafe
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 2 – saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 9000L ila 52000L
Girdi – Ekmek, tereyağı, havuç, peynir, krem peynir, yumurta, un, tam tahıl unu, yulaf unu, marul, arpa maltı özü, istiridye, patates, şeker ve salatalık
Çıktı – Peynirli ve salatalıklı sandviç, Havuçlu kek, Peynirli ve salatalı Jacket patates, Vejetaryen tüm gün kahvaltı, Krem peynirli çörek ve Krem peynirli simit

Fast Food Lokantası
Kapasite – 3000L ila 47000L
Girdi – Ekmek, kanola yağı, havuç, ekşi krema, yumurta, un, keçi peyniri, sadece buğday unu, yeşil fasulye, marul, mısır, zeytinyağı, istiridye, bezelye, patates, soya fasulyesi, ayçiçek yağı, soğan, kırmızı biber ve domates
Çıktı – Soya burger ve cips, Corn dog, Mantarlı tacos, Vejetaryen burger, Hellim nuggets ve Soğan halkaları

Dondurma Salonu
Kapasite – 3000L ila 101000L
Girdi – Süt, su, şeker, çilek, limon, çikolata, sadece buğday unu, kuru üzüm, bal, tereyağı ve çikolata
Çıktı – Çilekli dondurma, Limon sorbe, Çikolatalı dondurma, Kurabiye hamuru dondurma, Üzümlü dondurma ve Petekli dondurma

Meyve Suyu Barı
Kapasite – 21000L ila 75000L
Girdi – Su, portakal, elma, üzüm, şeker, havuç, limon, pancar ve yaban havucu
Çıktı – Portakal Suyu, Elma Suyu, Çilek ve Üzüm Suyu, Limonata ve Kök suyu

Pizzacı
Kapasite – 2000L ila 38000L
Girdi – Ekmek, manda mozzarella, tereyağı, peynir, biber, mayonez, ekşi krema, yumurta, un, sarımsak, keçi peyniri, şişe süt, zeytinyağı, kırmızı biber, frenk soğanı ve domates
Çıktı – Peynirli pizza, Baharatlı pizza, Keçi peynirli ve biberli pizza, Sarımsaklı ekmek, Mozzarella çubukları ve Ekşi krema ve frenk soğanı sosu

Restoran
Kapasite – 3000L ila 64000L
Girdi – Ekmek, tereyağı, havuç, peynir, taze makarna, ekşi krema, enoki, sarımsak, marul, şişe süt, istiridye, patates, uzun taneli pirinç, ıspanak, salatalık, soğan, kırmızı biber ve domates
Çıktı – Soğan çorbası, Biber dolması, Vejetaryen Lazanya, Mantarlı Stroganoff ve Ploughman’ın öğle yemeği

Waffle ‘n’ Donuts
Kapasite – 8000L ila 96000L
Girdi – Tam tahıllı un, şeker, tereyağı, yumurta, un, çikolata, bitkisel yağ, çilek, şişe süt, glikoz şurubu, portakal ve biber
Çıktı – Çikolatalı waffle, Çilekli waffle, Muhallebili çörek, Sırlı halka çörek ve Portakallı Baharatlı çörek

Creamery
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 20 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 10000L ila 500000L
Girdi – Yumurta, süt_şişelenmiş, bitkisel yağ, un, tereyağı, limon, sarımsak
Çıktı – Krem peynir, taze makarna, mayonez ve ekşi krema. Ayrıca tereyağı, peynir, çikolata, manda mozzarella ve şişelenmiş süt üretebilir.

Kuru üretim fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 50 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 25000L ila 325000L
Girdi – Şeker pancarı, şeker kamışı üzümü, buğday, arpa, yulaf, sorgum, uzun taneli pirinç ve çeltik
Çıktı – Yulaf unu, buğday unu ve tam tahıl unu. Un, kuru üzüm, pirinç unu, şeker ve ekmek de üretebilir

Sıvı üretim fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 44 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 7500L ila 120000L
Girdi – Arpa, su, mısır, soya fasulyesi, ayçiçeği, kanola, zeytin, uzun taneli pirinç ve çeltik
Çıktı – Arpa maltı özütü, glikoz şurubu ve bitkisel yağ. Kanola, zeytin, pirinç ve ayçiçek yağı da üretebilir.

Sera ve Meyve Bahçesi
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – placeable > üretim > seralar
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 30 $ – Saat başına döngü = 132 – Saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite – 7500L ila 250000L
Salatalık, soğan, kırmızı biber ve frenk soğanı üreten sera. Ayrıca normal av ürünlerinin yanı sıra her iki pirinci de üretebilir.
Girdi – Maksimum üretim için gübre, tohum ve su. Daha düşük oran için gübre, tohum ve su.
Elma, limon ve portakal üreten meyve bahçesi, üzüm ve zeytin de üretebilir.
Girdi Maksimum üretim için gübre ve su. Daha düşük oran için gübre ve su.
Her ikisinde de palet yumurtlamasının üzerinden geçtiğinizde etkinleştirilebilen bir palet yumurtlama durdurucusu vardır. Ayrıca bir boşaltma noktası aracılığıyla boşaltılabilir.

Satış noktası versiyonları
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – yerleştirilebilir > üretim > satış noktaları
Maliyet = 25000 $ – Bakım masrafları = 100 $
Tüm satış noktası sürümleri normal bir temel oyun satış noktası gibi davranır.

Toptan alım noktası
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – yerleştirilebilir > binalar > konteynerler
Maliyet = 1000$ – Bakım masrafları = 0$
Creamery, sıvı, kuru, sera ve meyve bahçesi paletleri için istasyon satın alın.

Değişiklik 1.1:
– Asya Paket Servisi, Restoran ve Fast Food Lokantası binası için DLC soğanlarını kabul eden bir Highlands Fishing genişleme sürümü eklendi.
– Serada yetiştirilen soğanlar Highlands Fishing genişletmesi ile karıştırılmaması için kaldırıldı.
– 4 yeni tarif eklendi. (Asya Paket Servisi’nde patates ve bezelye körisi, Meyve Suyu Barı’nda domates suyu, Restoran’da vejetaryen süzme turta ve Waffle n Donuts’ta elmalı waffle.
– Soğan çorbası ve Soğan halkaları binanın DLC versiyonuna taşındı.
– Bazı tarifler dengelendi.
– Döngüler artık saatte 2 yerine 1’dir ancak kazanılan para aynıdır.

Seralar/Bahçe
– Gübre artık gübre ile aynı döngülere sahiptir.
– Bazı üretim oranları ve depolama alanları artırıldı.
– Palet engelleyici için kırpma mesafesi azaltıldı ve bir simge eklendi

Kuru, Sıvı ve Krema
– Artık özel bir tankere yüklenebilir.
– Bazı üretim oranları ve depolama artırıldı.
– Palet engelleyici eklendi.
– Yükleme alanı eklendi.
– Krema Fabrikasındaki palet yumurtlama yeri değiştirildi.

Yapımcılar: Hadi moo yapalım

İndirme Linkleri

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı