FS25 - Kastilya ve León
Açıklama
FS25 - Kastilya ve Leon V1.0.0.1
FS25 için Kastilya ve Leon modu.
Merhaba çiftçi, Kastilya ve Leon’a hoş geldiniz.
Bu sanal ortamda, sizi içine çeken pek çok özellik ve ayrıntı bulacaksınız.
Bir Kastilya köyünün sokaklarında dolaşarak kendinizi kaybedebilir ve evlerini, meydanlarını, dükkanlarını, barlarını, restoranlarını, yayalarını, trafiğini vb. hayranlıkla seyredebilirsiniz.
Sanal ortamın tamamında, her biri hayvancılık veya seracılık üretimine ayrılmış birkaç çiftlik bulunmaktadır.
Ayrıca kırsal alanda hayvancılık için kullanılan birkaç otlak da bulacaksınız.
Kullanabileceğiniz üç sanayi bölgesi bulunmaktadır. Bunlardan biri kasabanın içinde, ikisi ise kasaba çevresinde yer almaktadır; burada satın alabileceğiniz toplam 26 üretim şirketi bulunmaktadır (tabii ki yeterli sermayeniz varsa).
Uyumluluk:
Castilla y León’da toplam 253 kayıtlı öğe (mahsul ve üretim) bulunmaktadır.
Yeni mahsuller veya yeni üretimler ekleyen modlar veya DLC’ler etkin durumdaysa, bunları devre dışı bırakın; aksi takdirde harita yüklenmeyecektir.
Diller:
Castilla y León şu dillere tam olarak çevrilmiştir: İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Felemenkçe, Danca, Fince, Norveççe ve İsveççe.
Castilla y León'u ve özelliklerini beğendiyseniz ve bunu kendi dilinize çevirmemi istiyorsanız, lütfen sosyal medya hesaplarımda yorum bırakın.
Tarım:
Toplam 84 tarla/parsel.
Bu tarlalarda, orijinal mahsullerin yanı sıra çavdar, yonca, yemlik teff, yemlik kavak, lavanta, nane, kekik ve biberiye yetiştirebilirsiniz.
Bu son iki ürün (kekik ve biberiye) çift ürün niteliğindedir; yani aynı anda iki ürün yetiştirirsiniz: belirli üretimler için ihtiyaç duyacağınız kekik ve biberiye.
Ayrıca şu meyve bitkilerini de yetiştirebilirsiniz:
-Elma ağacı.
-Portakal ağacı.
-Kiraz ağacı.
-Erik ağacı.
-Armut ağacı.
-Limon ağacı.
-Nar ağacı.
-Şeftali ağacı.
-Ayva ağacı.
-Meşe ağacı.
-Kestane ağacı.
-Badem ağacı.
-Ceviz ağacı.
Meyve ağaçlarıyla çalışarak meyve suyu, reçel ve diğer ürünleri üretebilirsiniz.
Bunlar için gerekli makineleri dükkanda bulabilirsiniz.
Ayrıca, reçine veren çam ağaçlarından reçine ve taş çamlarından çam fıstığı işleyebileceksiniz.
Hayvanlar:
Hayvancılık konusunda ise yeni ırklar, yeni yemler ve üretim seçenekleri ile yeni geliştirilmiş ahırlar sizi bekliyor.
Yetiştirdiğiniz mahsullerle kendi yemlerinizi de hazırlayabilir veya dükkandan satın alabilirsiniz.
(Not: Ahırlarda yerleşik gübre deposu bulunmaktadır.)
Su Ürünleri Yetiştiriciliği:
FS22'de geliştirdiğiniz su ürünleri yetiştiriciliği, FS25'te mevcut olmayacaktır.
Bunun nedeni, FS25'in birçok öğeyle (mahsuller ve üretimler) birlikte gelmesi ve geliştirme olanaklarını sınırlamasıdır.
Ayrıca, Giants Software bir su ürünleri yetiştiriciliği DLC'si yayınlayacak ve bunu eklemek oyunda kafa karışıklığına neden olabilir; çünkü FS22'de geliştirdiğim su ürünleri yetiştiriciliği, DLC ile aynı öğelere sahiptir.
Bu nedenle, su ürünleri yetiştiriciliğini kaldırmaktan başka seçeneğim yoktu.
Üretim Tesisleri:
Kasabanın diğer tarafında, nehrin karşısında, fabrikaların mevcut ürünlerden birçoğunu ürettiği eski sanayi bölgesi bulunmaktadır.
Kasabada fırın, peynir fabrikası, terzihane, pastane ve satış noktası olarak işaretlenmiş birçok dükkan gibi diğer üretim alanları da bulunmaktadır.
İkinci sanayi bölgesi kasabanın dış mahallelerinde yer almaktadır ve burada hayvan yemi fabrikası ile parfüm ve doğal ilaçlar gibi modern ürünler yoğunlaşmıştır.
FS25 için hazırlanan bu yeni sürümde, bu sanayi bölgesine yeni fabrikalar ve satış noktaları eklenmiştir.
Not: (Modern fabrikaların fiyatları oldukça yüksektir.)
Üçüncü modern sanayi parkı, kasabanın kuzeydoğusunda yer almaktadır. Burada bir kereste fabrikası, bir karton fabrikası, bir içki imalathanesi ve bir giyim fabrikası bulunmaktadır.
FS25 için hazırlanan bu yeni sürümde dikkat çekenler arasında nane yağı, lavanta yağı, etanol ve diğer ürünlerin yeni üretimleri yer almaktadır.
Sera:
Sera bitkileri konusunda karnabahar, biber, salatalık ve kabak ekledim ve orijinal bitkilerin bazılarını değiştirdim.
Bu sera, mağazadan satın alabileceğiniz veya organik atık arıtma tesisinde (BGA) kendiniz üretebileceğiniz kompost, su ve herbisit ile çalışır.
(Not: Serada, taş çamlarında ve reçine çamlarında herbisit kullanılması zorunludur.)
Dükkan:
Dükkanda, renk seçenekleri ve diğer özelliklere sahip makineler ve diğer ek öğeler bulacaksınız.
Peyzaj:
Silo, hayvan ahırları, depo kulübeleri, duvarlar, kapılar vb. gibi yeni modifikasyonlar bulacaksınız.
25 farklı doku, bitki örtüsü ve çalıyı boyayabilirsiniz.
Gelişmelerden haberdar olmak ve sorularınızı bana iletmek için sosyal medya hesaplarımı takip etmeyi unutmayın.
FDO: (CyL Modding Studio).
1.0.0.1 Güncellemesi:
- Giants Software’in talebi doğrultusunda mağaza ve diğer yerlerdeki tüm görseller değiştirilmiştir.
- Otlakların sınırlarında değişiklikler yapıldı (kapılar artık açılmayacak).
- Serada bazı ince ayarlamalar yapıldı.
- Siren seslerinin seviyesi düşürüldü.
- Kullanıcılar Çekçe çeviri talep ettiler. Gelecek bir güncellemede bunu ekleyeceğime söz veriyorum. Lütfen kusuruma bakmayın, çeviri işi oldukça fazla.
ÖNEMLİ!!
Castile ve León yüklü ise, güncellemeyi yüklemeden önce bunları kaldırın. Bu sürümler birbiriyle uyumlu değildir ve sıfırdan yükleme gerektirir.
Yorumlar (0)