FS25 - Klein Friesland Haritası

FS25 - Klein Friesland Haritası
29.07.2026 2 0 0

Açıklama

FS25 - Klein Friesland Haritası V1.0.1

FS25 için Klein Friesland haritası.

Klein Friesland'a hoş geldiniz. Bu harita FS22'den aktarılmıştır. Harita, benim hayal gücüm ve yaşadığım bölge olan Friesland'a (Hollanda'nın kuzeyi) dayanmaktadır. Harita, FS25 için yeniden düzenlendi ve sıfırdan yeniden oluşturuldu. Bölgemdeki çiftliklerin çoğu süt çiftliği olmakla birlikte, bunu sevenler için bir tarla çiftliği de ekledim.
Haritanın tamamı çoğunlukla düz bir araziden oluşuyor, bu sayede herhangi bir tarlada veya açık alanda kendi çiftliğinizi kurabilirsiniz. Haritanın toplam boyutu 1 x 1 km'dir. Farmland 60'ı satın aldığınızda, tarlalar arasındaki ve belirli üretim alanlarının çevresindeki "Satın Alınamaz" arazilere de sahip olacaksınız. Böylece isterseniz tarlaları birleştirerek daha büyük tarlalar oluşturabilirsiniz. Üstelik satın almanız tamamen ücretsizdir!
Haritadaki tüm çitler ve kapılar kaldırılabilir ve FarmID 1'e aittir.
Haritada bulabilecekleriniz
:- Hassas Tarım için Toprak Haritası (traktörler de mahsul sensörleriyle donatılmıştır)
- 50 tarım arazisi-
40 tarla-
Başlangıç Çiftliği (inekli)
- İkinci süt çiftliği-
Ekilebilir arazi çiftliği-
Müteahhit
avlusu- Çiftlik evi ve
kulübe içeren küçük çiftlik avlusu-
BGA- Çeşitli üretim tesisleri-
2 yerleştirilebilir alan-
Koyun
otlağı- Depo (paletleri indirimli satın alın!)
- İnekler için sıfır otlatma (onlara ot yedirebilir ve yine de %100 üretim elde edebilirsiniz)
- Tahıl bitkileri için anız imhası-
Bahar buğdayı ve arpa
Suyu kanallardan ve 2 küçük göletten alabilirsiniz, ancak tarlaları ayıran hendeklerden ALAMAZSINIZ!
Koleksiyon
öğesi yok. Umarım Klein Friesland'da bolca eğlenirsiniz!
Güncelleme 1.0.1.0 (yeni kayıt dosyası gerekmez)
: - Eksik boyanabilir
dokular eklendi - Araç Mağazası ve Hayvan Satıcısı, kendi harita simgelerine sahip olacak şekilde ayarlandı.

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi29.07.2026
Mod YapımcısıMarnux Mapping
Oyun Sürümü-
Görüntülenme2

Yorumlar (0)

Sırala: