FS25 - Mısır Üretim Paketi

FS25 - Mısır Üretim Paketi
29.07.2026 1 0 0

Açıklama

FS25 - Mısır Üretim Paketi V1.0

FS25 için Mısır Üretim Paketi modu.

Mısır Üretim Paketi, çeşitli mısır ürünlerinin üretimi ile tarım faaliyetlerinizi genişletecektir.
Mısır yetiştirin ve daha önce mümkün olmayan yeni bir yöntemle hasat edin. Hasat, koçanları kesip yaprakları ayıklayarak yapılır. En önemli koşul, ekipmanın doğru şekilde yapılandırılmış olmasıdır.
Mısırı olağan şekilde hasat ederken, daha sonra yem vagonu veya balya makinesi ile toplanabilecek mısır sapları elde edebilirsiniz. Yuvarlak ve kare balyalar tüm standart boyutlarda mevcuttur. Herhangi bir standart veya özel balya makinesi bu balyaları üretebilir. Balyalar ise hayvan yemi olarak kullanılabilir veya Straw Harvest Pack'teki Krone Premos 5000 kullanılarak pelet haline getirilebilir.
Mısır Üretim Paketi, hem mısır tanesi hem de mısır koçanlarının işlenmesi için oyuna yeni üretim seçenekleri ekler. Mısır Üretim Paketi ile eklenen tüm ürünler, otomatik olarak yerleşik haritaya ve oyuncunun yerleştirdiği satış noktalarına eklenir.
Adı: Mısır Koçanı Harman Tesisi
Açıklama: Mısır Koçanı Harmanlama Tesisi, mısır koçanından mısır tanelerini ayırmanıza olanak tanır. Harmanlama işlemi sonucunda mısır taneleri ve mısır koçanları elde edilir. Mısır koçanları hayvan yemi olarak kullanılabilir.
Fiyat: 60.000
Girdi: Kabuklu Mısır Koçanı ve Mısır Koçanı
Çıktı: Mısır ve Mısır Koçanları
Adı: Tahıl Değirmeni
Açıklama: Tahıl Değirmeni, ana oyundaki standart unun yanı sıra mısır unu ve mısır nişastası da üretir. Mısır öğütüldüğünde mısır tohumu da elde edilir.
Fiyat: 96.000
Girdi: Buğday, Arpa, Yulaf, Sorgum ve Mısır
Çıktı: Un, Mısır Unu, Mısır Nişastası ve Mısır Tohumu
Adı: Fırın
Açıklama: Fırın, standart un ve mısır unundan ekmek üretebilir.
Fiyat: 50.000
Girdi: Un, Mısır Unu, Şeker, Süt, Yumurta, Tereyağı ve Çilek
Çıktı: Ekmek ve Kek
Adı: Yağ Fabrikası
Açıklama: Yağ Fabrikası, standart tahıllardan ve mısırdan yağ üretebilir. Mısır yağı, mısır tohumundan üretilir.
Fiyat: 80.000 $
Girdi: Ayçiçeği, Kanola, Zeytin, Mısır Filizi ve Mısır
Çıktı: Ayçiçek Yağı, Kanola Yağı, Zeytinyağı ve Mısır Yağı
Adı: Tahıl Fabrikası
Açıklama: Tahıl Fabrikası, mısır unu ve yulafı bal, kuru üzüm veya şeker kullanarak tahıl ürünlerine dönüştürebilir.
Fiyat: 110.000
Girdi: Bal, Şeker, Kuru Üzüm, Yulaf ve Mısır Unu
Çıktı: Tahıl
Adı: Cips Fabrikası
Açıklama: Cips Fabrikası, mısır unu ve bitkisel yağdan mısır cipsi üretebilir. Oyunda Premium Genişletme Paketi varsa, Cips Fabrikası patates ve bitkisel yağdan patates cipsi de üretebilir.
Fiyat: 120.000
Girdi: Patates, Mısır Unu, Ayçiçek Yağı, Kanola Yağı, Zeytinyağı ve Mısır Yağı
Çıktı: Patates Cipsleri ve Mısır Cipsleri
Adı: Konserve Gıda Fabrikası
Açıklama: Konserve Gıda Fabrikası, mısırdan konserve tatlı mısır üretebilir. Oyunda Premium Genişletme paketi varsa, Konserve Gıda Fabrikası ayrıca havuç, yaban havucu veya pancardan konserve gıda da üretebilir.
Fiyat: 110.000
Girdi: Mısır, Havuç, Yaban Havucu ve Kırmızı Pancar
Çıktı: Konserve Tatlı Mısır, Konserve Pancar, Konserve Havuç ve Konserve Yaban Havucu
Adı: Çorba Fabrikası
Açıklama: Çorba Fabrikası, mısırdan veya mısır koçanından konserve tatlı mısır üretebilir. Mısır koçanından tatlı mısır üretilirken, mısır koçanı da üretilir. Oyunda Premium Genişletme paketi varsa, Konserve Gıda Fabrikası ayrıca havuç, yaban havucu veya kırmızı pancardan da konserve gıda üretebilir.
Fiyat: 135.000
Girdi: Mısır, Kabuklu Mısır Koçanı, Mısır Koçanı, Havuç, Yaban Havucu, Kırmızı Pancar ve Patates
Çıktı: Konserve Tatlı Mısır, Mısır Koçanı, Üçlü Çorba, Havuç Çorbası, Yaban Havucu Çorbası, Kırmızı Pancar Çorbası ve Patates Çorbası
Oyuna mısır ambarları eklendi.
Adı: Silindirik Tel Mısır Ambarı
Açıklama: Silindirik Tel Mısır Ambarı, bir seferde yalnızca bir tür malzeme ile doldurulabilir.
Fiyat: 40.000
Dolum Türleri: Kabuklu Mısır Koçanı, Mısır Koçanı ve Mısır Koçanları
Kapasite: 200.000 l
Adı: Ahşap Mısır Ambarı
Açıklama: Ahşap Mısır Ambarı, aynı anda iki farklı dolum türü ile doldurulabilir.
Fiyat: 33.500 $
Dolum Türleri: Kabuklu Mısır Koçanı, Mısır Koçanı ve Mısır Çekirdekleri
Kapasite: 200.000 l

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi29.07.2026
Mod YapımcısıAverage Enjoyer
Oyun Sürümü-
Görüntülenme1

Yorumlar (0)

Sırala: