FS25 – Mısır Üretim Paketi
FS25 için Mısır Üretim Paketi modu.
Mısır Üretim Paketi, çeşitli mısır ürünlerinin üretimi ile çiftçilik operasyonunuzu genişletecek.
Mısır yetiştirin ve daha önce kullanılamayan yeni bir yöntemle hasat edin. Hasat, koçanların kesilmesi ve yaprakların çıkarılmasıyla yapılır. En önemli koşul uygun şekilde yapılandırılmış ekipmandır.
Mısırı normal şekilde hasat ederken, daha sonra bir yem vagonu veya bir balya makinesi ile toplanabilecek mısır sapları elde edebileceksiniz. Yuvarlak ve kare balyalar tüm standart boyutlarda mevcuttur. Herhangi bir standart veya özel balya makinesi bu balyaları üretebilir. Balyalar da hayvan yemi olarak kullanılabilir veya Saman Hasadı Paketindeki Krone Premos 5000 kullanılarak pelet haline getirilebilir.
Mısır Üretim Paketi oyuna hem mısır tanesi hem de mısır koçanı işlemek için üretim ekler. Mısır Üretim Paketi tarafından eklenen tüm ürünler otomatik olarak yerleşik haritaya ve oyuncuların yerleştirdiği satış noktalarına eklenir.
İsim Mısır Koçanı Harman Tesisi
Mod Açıklaması: Mısır Koçanı Harman Tesisi, mısır tanelerini koçandan harmanlamanızı sağlar. Harmanlama sırasında, çıktı mısır taneleri ve mısır koçanlarıdır. Mısır koçanları hayvan yemi olarak kullanılabilir.
Fiyat: $60,000
Girdi: Kabuklu Mısır Başağı ve Mısır Başağı
Çıktı: Mısır ve Mısır Koçanı
İsim: Tahıl Değirmeni
Mod Açıklaması: Tahıl Değirmeni, temel oyundaki standart unun yanı sıra mısır unu ve mısır nişastası üretir. Mısır öğütüldüğünde mısır tohumu da üretir.
Fiyat: $96,000
Girdi: Buğday, Arpa, Yulaf, Sorgum ve Mısır
Çıktı: Un, Mısır Unu, Mısır Nişastası ve Mısır Ruşeymi
İsim: Fırın
Mod Açıklaması: Fırın standart un ve mısır unundan ekmek üretebilir.
Fiyat: $50,000
Girdi: Un, Mısır Unu, Şeker, Süt, Yumurta, Tereyağı ve Çilek
Çıktı: Ekmek ve Kek
İsim: Yağ Değirmeni
Mod Açıklaması: Yağ Değirmeni standart ürünlerden ve mısırdan yağ üretebilir. Mısır yağı mısır özünden üretilir.
Fiyat: $80,000
Girdi: Ayçiçeği, Kanola, Zeytin, Mısır Tohumu ve Mısır
Çıktı: Ayçiçek Yağı, Kanola Yağı, Zeytinyağı ve Mısır Yağı
İsim: Tahıl Fabrikası
Mod Açıklaması: Tahıl Fabrikası, bal ve kuru üzüm veya şeker kullanarak mısır unu ve yulaftan tahıl üretebilir.
Fiyat: $110,000
Girdi: Bal, Şeker, Kuru Üzüm, Yulaf ve Mısır Unu
Çıktı: Tahıl
İsim: Cips Fabrikası
Mod Açıklaması: Cips Fabrikası mısır unu ve bitkisel yağdan mısır cipsi üretebilir. Oyunda Premium Genişleme Cips fabrikası varsa patates ve bitkisel yağdan patates cipsi de üretilebilir.
Fiyat: $120,000
Girdi: Patates, Mısır Unu, Ayçiçek Yağı, Kanola Yağı, Zeytinyağı ve Mısır Yağı
Çıktı: Patates Cipsi ve Mısır Cipsi
İsim: Konserve Gıda Fabrikası
Mod Açıklaması: Konserve Gıda Fabrikası mısırdan konserve tatlı mısır üretebilir. Oyunda Premium Genişleme varsa Korunmuş gıda fabrikası havuç, yaban havucu veya pancardan da korunmuş gıda üretebilir.
Fiyat: $110,000
Girdi: Mısır, Havuç, Yaban Havucu ve Kırmızı Pancar
Çıktı: Konserve Tatlı Mısır, Konserve Gıda Pancarı, Konserve Gıda Havucu ve Konserve Gıda Yaban Havucu
İsim: Çorba Fabrikası
Mod Açıklaması: Çorba Fabrikası mısırdan veya mısır başağından tatlı mısır konservesi üretebilir. Mısır başağından tatlı mısır üretirken mısır koçanı da üretilir. Oyunda Premium Genişleme varsa Korunmuş gıda fabrikası havuç, yaban havucu veya kırmızı pancardan da korunmuş gıda üretebilir.
Fiyat: $135,000
Girdi: Mısır, Kabuklu Mısır Başağı, Mısır Başağı, Havuç, Yaban Havucu, Kırmızı Pancar ve Patates
Çıktı: Konserve Tatlı Mısır, Mısır Koçanı, Üçlü Çorba, Havuç Çorbası, Yaban Havucu Çorbası, Kırmızı Pancar Çorbası ve Patates Çorbası
Oyuna mısır beşikleri eklendi.
İsim Silindirik Tel Mısır Beşiği
Mod Açıklaması: Silindirik Tel Mısır Kasası bir seferde sadece bir dolum tipi ile yüklenebilir.
Fiyat: $40,000
Dolgu tipleri: Kabuklu Mısır Başağı, Mısır Başağı ve Mısır Koçanı
Kapasite: 200,000l
İsim Ahşap Mısır Beşiği
Mod Açıklaması: Ahşap Mısır Beşiği bir seferde iki dolum tipi ile yüklenebilir.
Fiyat: $33,500
Dolgu tipleri: Kabuklu Mısır Başağı, Mısır Başağı ve Mısır Koçanı
Kapasite: 200,000l
Yapımcılar: Average Enjoyer
İndirme Linkleri
Gizli linki görmek için konuya yorum yazmalısınız.
Eğer üyeliğiniz var ise giriş yapmak için tıklayın
Eğer üyeliğiniz yoksa 30 saniyede kayıt olmak için tıklayın