FS25 - Multimap

FS25 - Multimap
29.07.2026 1 0 0

Açıklama

FS25 - Multimap V1.1

FS25 için Multimap modu.

Multimap'in tarihi FS13'e kadar uzanır. Multimap adı, çoklu meyve ve çoklu üretim anlamına geliyordu. FS25'e geldiğinde ise bu isim daha çok çoklu üretim anlamına gelmektedir. Manzara tamamen kurgusal olup Almanya'nın bir yerinde yer almaktadır.

-
4 kat büyüklük - Toplamda yaklaşık 7 ha ile 62 ha arasında değişen büyüklükte 42 tarla bulunmaktadır.
- Hazırlanmış 4 çiftlik mevcuttur
. - Önceden kurulmuş 41 üretim tesisi; birkaç istisna dışında tüm üretim tesislerinin çalışması için elektrik enerjisi gereklidir. Bu amaçla çok sayıda enerji tedarikçisi mevcuttur
.- 21 satış noktası-
70 satın alınabilir alan-
Genişletilmiş kapasiteye sahip büyük ahırlar-
Özelleştirilmiş araçlar-
Kendiniz inşa edebileceğiniz 3 açık alan-
Her çiftlikte ücret karşılığında su çekilebilen bir su noktası bulunur; ana avlunun yanında ise ücretsiz bir su noktası yer alır.
Bu haritayı oynamak için FS25_MapsSupplementaryPackage modu gereklidir. Bu mod paketi, bu haritaya ait tüm üretim tesislerini ve satış noktalarını içerir.
Değişiklik Günlüğü 1.1
:- 31 ve 41 numaralı tarım arazilerindeki hata düzeltildi; satın alındıktan sonra tarlalar artık satılamıyordu-
BGA'da metan gazının otomatik dağıtımı kaldırıldı; artık haritadan varillerimize yüklenebilir-
Büyük ahırdaki hata düzeltildi; bina menüsüne Gea yemleme sistemine sahip yeni bir ahır eklendi
- Yeni soğan mahsulü
eklendi- Soğanlar sebze silosunda depolanabilir-
Soğanlar için ayrı hasat makineleri eklendi-
Soğanlar için ayrı ekme makineleri eklendi- Soğan suyu, soğanlı ekmek ve soğanlı
kek için yeni dolum türleri ve paletler eklendi- Mineral yem
için yeni satın alma istasyonu eklendi Yeni bir oyun kaydı oluşturmanız şiddetle tavsiye edilir.

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi29.07.2026
Mod Yapımcısı[LSMT] FalPos
Oyun Sürümü-
Görüntülenme1

Yorumlar (0)

Sırala: