- Kredi
- 100.105
FS25 – Multimap
FS25 için Multimap modu.
Multimap’in geçmişi FS13’e kadar uzanıyor. Multimap adı çoklu meyve ve çoklu üretim anlamına geliyordu. FS25’e gelindiğinde, isim daha çok çoklu üretim anlamına geliyor. Manzara tamamen hayal ürünüdür ve Almanya’da bir yerde bulunmaktadır.
– Boyut 4 kat
– Tarla büyüklükleri yaklaşık 7 ha ile 62 ha arasında değişen toplam 42 tarla bulunmaktadır.
– 4 adet hazırlanmış çiftlik mevcuttur
– 41 önceden kurulmuş prodüksiyonlar, birkaç istisna dışında tüm prodüksiyonların çalışması için elektrik enerjisine ihtiyaç vardır. Bu amaçla çok sayıda enerji tedarikçisi mevcuttur.
– 21 satış noktası
– 70 satın alınabilir alan
– Genişletilmiş kapasiteye sahip büyük ahırlar
– Özelleştirilmiş araçlar
– Kendi üzerinize inşa edebileceğiniz 3 açık alan
– Her çiftlikte ücret karşılığında su çekmek için bir su noktası vardır, ana avlunun yanında ücretsiz bir su noktası bulunur.
Bu haritayı oynamak için FS25_MapsSupplementaryPackage modu gereklidir. Bu mod paketi, bu harita için tüm üretim alanlarını ve satış noktalarını içerir.
Değişiklik 1.1:
– Tarım arazisi 31 ve 41 düzeltildi, tarlalar satın alındıktan sonra artık satılamazdı
– BGA’da artık otomatik metan dağıtımı yok, artık varillerimize haritadan yüklenebilir
– Büyük ahır onarıldı, bina menüsüne Gea yemleme sistemli yeni ahır eklendi
– Yeni soğan mahsulü eklendi
– Soğanlar sebze silosunda depolanabilir
– Soğanlar için ayrı hasat makineleri eklendi
– Soğanlar için ayrı ekim makineleri eklendi
– Soğan suyu, soğanlı ekmek ve soğanlı kek için yeni dolum tipleri ve paletler
– Mineral yem için yeni alım istasyonu
Yeni bir kayıt oyunu şiddetle tavsiye edilir.
Yapımcılar: [LSMT] FalPos
Gerekli Modlar:
Dosyalar: 4
- _ Modu indirmek için tıklayın from turkmod.netFS25_DigitalDisplay.zip Modu indirmek için tıkla from modsbase.com
- FS25_Large_Shed.zip Modu indirmek için tıklayın from modsbase.com
- FS25_wideGarage.zip Modu indirmek için tıklayın from modsbase.com
Gizli linki görmek için konuya yorum yazmalısınız.
Eğer üyeliğiniz var ise giriş yapmak için tıklayın
Eğer üyeliğiniz yoksa 30 saniyede kayıt olmak için tıklayın