FS25 - Münsinger Alb Haritası

FS25 - Münsinger Alb Haritası
29.07.2026 2 0 0

Açıklama

FS25 - Münsinger Alb Haritası V1.0

FS25 için Münsinger Alb modu.

Swabia'nın kalbindeki Münsinger Alb'e hoş geldiniz.
Harita, Swabian Alb'deki Bad Urach ve Münsingen arasında yer almaktadır ve gerçek yol düzenleri ile tarla bölümlerini içermektedir.
Harita orijinaline uyarlanmıştır ve bu nedenle daha çok otlaklara benzemektedir.
Haritada sizi bekleyenler
:- Düzeni ve büyüklüğü farklı 3 çiftlik; bunlardan biri Ka77e tarafından inşa edilmiştir-
Tarlalara kadar uzanan, yardımcılar için tam olarak geliştirilmiş AI spline'ları
- Çeşitli alım ve satım
noktaları - Gerçek plaka numaraları
eklenmiştir - 1 adet küçük, eski
çiftlik - Orta ve büyük traktörler için
BGA'ya sahip 1 adet büyük çiftlik - Yeniden canlandırılabilecek ineklerin bulunduğu 1 adet çiftlik -
1 adet müteahhit -
Satın alınabilecek çeşitli açık hava hangarları
-
Üretim yapan bir marangoz atölyesi - 0,2 ha ile
4 ha arasında değişen 141 tarla, çayır ve orman alanı - Çiftlik dükkanı gibi çeşitli satış noktaları -
Aranızdaki ağaç severler için bol miktarda orman -
Bahçeler için kompost kurulmuştur; tarlalarda da gübreleme yapılabilir, ancak şu anda
PF ile çalışmamaktadır - Çiftlik 1'de basitleştirilmiş bir tahıl kurutma sistemi de kurulmuştur -
32 Zemin
açısı - Yeni mahsuller: çavdar, spelt, tritikale, yeşil çavdar, vetchli çavdar, hardal, humus aktif, silaj mısırı, çiçekli ara ürün, kış buğdayı, yaz buğdayı, kış arpası, yaz arpası, yonca ve
yonca - Anız imha sistemi eklendi -
Ekim ve hasat takvimi
güncellendi - Boyanabilir daha fazla doku eklendi (oyun içinde de)
– Pamuk ve şeker kamışı AI tarafından yetiştirilmiyor –
Silverrun Ormanı ağaçları
eklendi – Kireç
dokusu değiştirildi – Oyun içi yardım eklendi –
Beslemeye
yeni meyveler eklendi Ve hayır, hiçbir tarla girişi unutulmadı, Swabialılar onları koruyor.
Haritayla eğlenmenizi dileriz...

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi29.07.2026
Mod YapımcısıJogi
Oyun Sürümü-
Görüntülenme2

Yorumlar (0)

Sırala: