- Reaksiyon puanı
- 68
- Puanlar
- 48
FS25 – Nietwerder 4x Çoklu Meyve Harita Modu

Farming Simulator 25 için Nietwerder 4x Multifruit haritası.
Nietwerder dört katına çıktı. Bölgeyi köyler dışında gerçek hayattaki karşılığına uyarlamaya çalıştım.
Fontane kasabası Neuruppin, Nietwerder, Gildenhall ve Wutehnow’un bazı kısımları haritada yer alıyor.
Ek ürünler kavuzlu buğday, çavdar, tritikale, hardal (hasat edilebilir bir ürün olarak), bahar buğdayı, baharlık arpa, keten tohumu, yonca, kenevir ve haşhaştır.
Hardal, hardal yağı, hardal sirkesi veya hardal kavanozlarına işlenebilir.
Üçlü keten tohumu, Nietwerder’deki iplikhanede kumaşa dönüştürülebilen keten samanını geride bırakıyor.
Kenevir ayrıca iplikhanede işlenerek kumaşa dönüştürülebilir.
Patates fabrikasına patates kızartması, kroket ve dilim gibi birkaç ürün daha geldi.
Tüm satış noktalarının ve üretim tesislerinin çalışma saatleri vardır, bu nedenle görevlerinizi bu çalışma saatlerine göre planlayın.
Her üretim tesisinin veya satış tesisinin önünde çalışma saatlerini gösteren bir tabela vardır, böylece hiç kimse ne kadar süre açık olduğunu bilmediğini iddia edemez.
Tüm üretim tesisleri elektrik ve boş paletlere ihtiyaç duyar.
Beş çiftliğin her biri için, üç BGA’dan biriyle veya Neuruppin’deki rüzgar çiftliğinden rüzgar türbinleriyle elektrik üretme seçeneği var.
Her çiftlikte yalnızca boş paletlerin üretilebildiği küçük bir kereste fabrikası vardır. Marangozhanede boş paletler de üretilebilir.
Bu yüzden şikayet etmeyin, daha yakından bakın. Birinci çiftlik, birkaç yatağı ve tarlası olan, hayvansız saf bir tahıl çiftliğidir.
İkinci çiftlik, iki domuz ağılı, iki koyun/keçi ağılı, iki büyük tavuk kümesi (her biri 2.000 hayvan) ve besleme robotlu iki ağılı bulunan büyük bir hayvan yetiştirme çiftliğidir.
İkinci çiftlikte ayrıca bir pirinç tarlası da satın alırsınız. Üçüncü çiftlik, beş tavuk kümesine (her biri 2,000 hayvan) sahip saf bir tavuk çiftliğidir.
Dördüncü çiftlik, saf bir zeytin veya üzüm işleme çiftliğidir.
Bitişiğinde üzüm bağları ve zeytinlerin bulunduğu iki alan var.
Beşinci çiftlik saf bir at çiftliğidir. Tüm hayvanların satış değeri artırılarak at veya besi sığırı beslemek daha değerli hale getirildi.
Ayrıca, haritaya dağılmış olarak her biri üç koyun/keçi ağılı olan iki alan, beş domuz ağılı olan bir alan, iki domuz ağılı olan bir alan,
beş sığır ağılı olan bir alan ve altı sığır ağılı ve besi sığırları için bir mera bulunan bir alan.
Ayrıca, Tamara_von_Graf tarafından ek modlarla birlikte reçel fabrikası kurulur ve gerekli bir mod olarak kabul edilir. Açıklamada size bağlayacağım.
Ayrıca, harita ek zorunlu modlar gerektirir, hangisi Modu indirmek için kendini modhub’dan tıklayın.
Bölgeye aşina olanlar için göl barajını dışarıda bıraktım ve bir feribot kurdum.
100 yıldan fazla bir süre önce, bugün göl barajının olduğu yerde bir feribot çalışıyordu.
İki BGA’ya ulaşmayı kolaylaştırmak için ormanın içinden diğer tarafa başka bir bağlantı daha var.
Tüm AD kullanıcıları için kurslar doğrudan haritaya yerleştirilmiştir. Haritayı yeniden başlattığınızda, AD tarafından sorulduğunda HAYIR’a tıklayın ve kurslar kullanılabilir olacaktır.
Altı pirinç tarlası daha inşa edildi. Ek olarak, normal tavuk kümeslerinde tutulabilen ördekler haritaya yerleştirilmiştir.
Ördekler için izin WingiTV’den alındı. Saha girişleri en büyüğü olmadığı için 15m başlıkları kullanmaktan kaçınmanızı öneririm.
Her çiftlikte, tarla ekimi için ihtiyacınız olan her şeyi üreten bir tarla üretim tesisi bulunmaktadır.
Yapımcılar: Maksim von Graf
İndirme Linkleri
İndirme linkini görmek için lütfen konuya cevap yazın.
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın