FS25 - Nietwerder 4x Çoklu Meyve Haritası
Açıklama
Farming Simulator 25 için Nietwerder 4x Multifruit haritası.
Nietwerder dört katına çıkarılmıştır. Köyler hariç, bölgeyi gerçek hayattaki karşılığına uyarlamaya çalıştım.
Fontane kasabasının Neuruppin, Nietwerder, Gildenhall ve Wutehnow bölgeleri haritada yer almaktadır.
Ek olarak ekilebilen ürünler arasında spelt, çavdar, tritikale, hardal (hasat edilebilir bir ürün olarak), ilkbahar buğdayı, ilkbahar arpası, keten tohumu, yonca, kenevir ve haşhaş bulunmaktadır.
Hardal, hardal yağı, hardal sirkesi veya kavanozlanmış hardal olarak işlenebilir.
Keten tohumunun işlenmesi sonucunda keten samanı elde edilir; bu saman, Nietwerder’deki iplik fabrikasında kumaşa dönüştürülebilir.
Kenevir de iplik fabrikasında kumaşa işlenebilir.
Patates fabrikasına patates kızartması, kroket ve patates dilimleri gibi birkaç ürün daha eklenmiştir.
Tüm satış noktaları ve üretim tesislerinin belirli çalışma saatleri vardır; bu nedenle görevlerinizi bu saatlere göre planlayın.
Her üretim tesisinin veya satış noktasının önünde çalışma saatlerini belirten bir tabela bulunur; böylece kimse tesisin ne kadar süre açık olduğunu bilmediğini iddia edemez.
Tüm üretim tesisleri için elektrik ve boş palet gereklidir.
Beş çiftliğin her biri için, üç BGA’dan biriyle ya da Neuruppin’deki rüzgâr santralinden gelen rüzgâr türbinleriyle elektrik üretme seçeneği mevcuttur. Her çiftlikte, yalnızca boş paletlerin üretilebildiği küçük bir kereste fabrikası bulunmaktadır.
Boş paletler marangoz atölyesinde de üretilebilir.
O yüzden şikayet etmeyin, daha yakından bir göz atın. Birinci çiftlik, hayvan barındırmayan, birkaç tarla ve ekim alanına sahip saf bir tahıl çiftliğidir.
İkinci çiftlik, iki domuz ahırı, iki koyun/keçi ahırı, her biri 2.000 hayvan kapasiteli iki büyük tavuk kümesi ve yemleme robotları bulunan iki inek ahırından oluşan büyük bir hayvancılık çiftliğidir.
İkinci çiftlikle birlikte bir pirinç tarlası da satın alırsınız. Üçüncü çiftlik, her biri 2.000 hayvan kapasiteli beş tavuk kümesinden oluşan, tamamen tavuk yetiştiriciliğine yönelik bir çiftliktir.
Dördüncü çiftlik, tamamen zeytin veya üzüm işleme amaçlı bir çiftliktir.
Buna bitişik olarak, iki adet bağ alanı ve bir adet zeytinlik bulunmaktadır.
Beşinci çiftlik ise tamamen at yetiştiriciliğine yönelik bir çiftliktir. Tüm hayvanların satış değeri artırıldı; bu sayede at veya et sığırları yetiştirmek daha karlı hale geldi.
Ayrıca, harita üzerinde her biri üç koyun/keçi ağılına sahip iki alan, beş domuz ahırı bulunan bir alan, iki domuz ahırı bulunan bir alan,
beş sığır ağılına sahip bir alan ve altı sığır ağılı ile et sığırları için bir otlak yer almaktadır.
Ayrıca, Tamara_von_Graf tarafından geliştirilen ek modlara sahip reçel fabrikası kurulmuştur ve bu mod zorunlu olarak kabul edilmektedir. Açıklama kısmında size bağlantısını paylaşacağım.
Bunun yanı sıra, harita için modhub'dan kendi kendine indirilen ek zorunlu modlar da gereklidir.
Bölgeyi iyi bilenler için göl barajını kaldırdım ve yerine bir feribot yerleştirdim.
100 yılı aşkın bir süre önce, bugün göl barajının bulunduğu yerde gerçekten bir feribot çalışıyordu.
İki BGA’ya ulaşımı kolaylaştırmak için orman içinden karşı tarafa giden başka bir bağlantı da bulunmaktadır.
Tüm AD kullanıcıları için parkurlar doğrudan haritaya entegre edilmiştir. Haritayı yeniden başlattığınızda, AD tarafından sorulduğunda “HAYIR” seçeneğine tıklayın; böylece parkurlar kullanıma açılacaktır.
Altı adet pirinç tarlası daha eklenmiştir. Ayrıca, haritaya normal tavuk kümeslerinde tutulabilen ördekler de eklenmiştir.
Ördekler için WingiTV'den izin alınmıştır. Tarla girişleri çok geniş olmadığından 15 metrelik başlıkların kullanılmamasını tavsiye ederim.
Her çiftlikte, tarla ekimi için ihtiyacınız olan her şeyi üreten bir tarla üretim tesisi bulunmaktadır.
Yorumlar (0)