FS25 – Otomatik Ahşap/Odun Yükleme Römork Paketi
FS25 için Otomatik Yüklenen Ahşap Paketi modu.
Herhangi bir ağacı veya kütüğü (görev ağaçları hariç) otomatik olarak yükleyebilen iki otomatik yüklenen odun römorku.
Römork daha sonra odunu bir palete boşaltabilir ve bu palet satılabilir, depolanabilir veya palet üzerinde odun kabul eden bir üretimde kullanılabilir (nakliye konteyneri konumları).
Her boyutta kütük yüklenebilir ancak yanlış boyuttaki kütükler nedeniyle hacim kaybetmemek için römorku satın alırken yapılandırdığınız boyutu kullanmak en iyisidir.
Odun römorka yüklendikten sonra artık odun olarak sınıflandırılmaz, bu nedenle artık kesilemez ancak artık bir odun paletidir.
Ahşap sağ taraftan, sol taraftan veya arkadan boşaltılabilir. Ahşap paletler filltrigger düğmesi kullanılarak treylere tekrar yüklenebilir.
Yapılandırma, treyler üzerindeki görsel kütüklerin hangi boyutta olacağını ve treylerin ne kadar tutabileceğini seçtiğiniz yerdir.
Tomruk uzunluğu yapılandırması, hangi boyuttaki tomrukları otomatik yüklemek istediğinizi seçtiğiniz yerdir, böylece ceza almazsınız.
Nakliye konteynerlerinden, kütüklerden veya ahşap paletlerden odun depolamak için iki kulübe.
Odun, daha sonraki bir tarihte kullanmak veya odun kabul eden diğer fabrikalara dağıtmak için nesne deposunda saklanabilir.
Nakliye konteynerleri veya otomatik yüklenen ahşap römorklar kullanıyorsanız ve bu ahşabı nakliye konteynerleri veya ahşap paletleri kabul etmeyen fabrikalarda kullanmak istiyorsanız faydalı bir depolama alanıdır.
Dağıtmak için üretim zincirini dağıtmak olarak ayarlayın.
Nesne deposunda depolamak için üretim zincirini Depolama olarak ayarlayın.
Bir paletin ortaya çıkmasını istiyorsanız, paletlerin depoya geri dönmesini engellemek için palet engelleyiciyi kullanın.
Bir paletin dağıtılmak üzere depodan çıkmasını istiyorsanız palet engelleyiciyi kapatın ancak üretim zincirini dağıtmak üzere ayarlayın ve palet üretme tetikleyicisini kullanın.
Kütükler ambara girdikten sonra artık odun olarak sınıflandırılmaz (normal odun olarak kesilemez veya satılamaz/kullanılamaz) ancak odun paleti kabul eden yerlerde (Nakliye konteyneri konumları) kabul edilen bir odun paleti olarak sınıflandırılır.
Paletler 22.000L’dir ve kaldırılabilir veya bir palet halkası ile kaldırılabilir.
LT40-8L – Otomatik Yükleme
Kategori Ahşap Taşımacılığı
Fiyat: $26000
Kapasite: 44m³ veya 200m³
Heizomat kamyon ile çalışır
Treyler Konfigürasyonları
– Ön koruma
– Temel renk
– Jant rengi
– Göbek rengi
– Lastik kurulumu
Riedler RUH327 – Otomatik Yükleme
Kategori Ahşap Taşımacılığı
Fiyat: $68,000
Kapasite: 22m³, 33m³ veya 200m³
Treyler Konfigürasyonları
– Temel renk
– Jant rengi
– Göbek rengi
– Renk gönderileri
– Lastik Konfigürasyonları
– Çamurluklar
Büyük Ahşap Depolama
Kategori Depolar
Fiyat: $49,000
Günlük bakım: $30
Nesne depolama kapasitesi: 30 palet (660,000L)
Dağıtım kapasitesi: (88,000L)
Küçük Ahşap Depolama
Kategori Depolar
Fiyat: $10000
Günlük bakım: $30
Nesne depolama kapasitesi: 16 palet (352.000L)
Dağıtım kapasitesi: (44,000L)
Yapımcıs: Hadi moo yapalım
İndirme Linkleri
İndirme linkini görmek için lütfen konuya cevap yazın.
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın
- Giriş yaptıysanız, yorum yazmanız yeterli ve link açılacaktır.
- Yorum yazmana rağmen link açılmadıysa sayfayı yenile!
Henüz üye değilseniz 10 saniyede kayıt olmak için ve giriş yapmak için tıklayın