FS25 - Otomatik Yüklemeli Odun Paketi

FS25 - Otomatik Yüklemeli Odun Paketi
30.07.2026 0 0 0

Açıklama

FS25 - Otomatik Yüklemeli Odun Paketi V1.0

FS25 için Otomatik Yüklemeli Odun Paketi modu.

Herhangi bir ağaç veya kütüğü (görev ağaçları hariç) otomatik olarak yükleyebilen iki adet otomatik yüklemeli odun römorku.
Römork, odunu bir palete boşaltabilir; bu palet, satılabilir, depolanabilir veya palet üzerinde odun kabul eden bir üretimde (nakliye konteyneri konumları) kullanılabilir.
Her boyutta kütük yüklenebilir, ancak yanlış boyuttaki kütükler nedeniyle hacim kaybı yaşamamak için römorku satın alırken yapılandırdığınız boyutu kullanmanız en iyisidir.
Odun römorka yüklendikten sonra artık odun olarak sınıflandırılmaz, bu nedenle kesilemez, ancak artık bir odun paleti haline gelir.
Odun sağ taraftan, sol taraftan veya arkadan boşaltılabilir. Ahşap paletler, "doldurma tetikleyici" düğmesi kullanılarak römorka yeniden yüklenebilir.
Yapılandırma bölümünde, römork üzerindeki görsel kütüklerin boyutunu ve römorkun taşıma kapasitesini seçersiniz.
Kütük uzunluğu yapılandırması, ceza almamak için otomatik yükleme yapmak istediğiniz kütük boyutunu seçtiğiniz yerdir.
Nakliye konteynerlerinden, kütüklerden veya ahşap paletlerden gelen odunu depolamak için iki depo bulunmaktadır.
Odun, daha sonra kullanılmak üzere nesne deposunda saklanabilir veya odun kabul eden diğer fabrikalara dağıtılabilir.
Nakliye konteynerleri veya otomatik yüklemeli odun römorkları kullanıyorsanız ve bu odunu nakliye konteynerlerini veya ahşap paletleri kabul etmeyen fabrikalarda kullanmak istiyorsanız, bu depolama seçeneği oldukça yararlıdır.
Dağıtım yapmak için üretim zincirini "Dağıtım" olarak ayarlayın.
Nesne depolama alanında saklamak için üretim zincirini "Depolama" olarak ayarlayın.
Bir paletin ortaya çıkmasını istiyorsanız, palet engelleyiciyi kullanarak paletlerin depoya geri dönmesini engelleyin.
Bir paletin depodan çıkıp dağıtılmasını istiyorsanız, palet engelleyiciyi kapatın, ancak üretim zincirini "dağıtım" olarak ayarlayın ve palet oluşturma tetikleyicisini kullanın.
Kulübeye giren kütükler artık odun olarak sınıflandırılmaz (normal odun gibi kesilemez, satılamaz veya kullanılamaz), ancak odun paletleri kabul eden yerlerde (nakliye konteyneri konumları) kabul edilen bir odun paleti haline gelir.
Paletler 22.000 L hacimdedir ve kaldırılabilir veya palet çatalı ile kaldırılabilir.
LT40-8L - Otomatik
Yükleme Kategorisi: Odun Taşımacılığı
Fiyat: 26.000
$ Kapasite: 44 m³ veya 200 m³
Heizomat kamyonuyla
uyumludur. Römork
Konfigürasyonları - Ön
koruma - Temel
renk - Jant
rengi - Göbek rengi -
Lastik düzeni
: Riedler RUH327 - Otomatik
Yükleme Kategorisi: Odun Taşımacılığı
Fiyat: 68.000
$ Kapasite: 22 m³, 33 m³ veya 200
m³ Römork
Konfigürasyonları - Ana
renk - Jant
rengi - Göbek rengi -
Direk rengi -
Lastik Konfigürasyonları -
Çamurluklar
Büyük Odun Depolama
Kategorisi: Depolar
Fiyat: 49.000
$ Günlük bakım: 30
$ Nesne depolama kapasitesi: 30 palet (660.000 L)
Dağıtım kapasitesi: (88.000 L)
Küçük Ahşap Depolama
Kategorisi: Depolama
Fiyatı: 10.000
$ Günlük bakım: 30
$ Malzeme depolama kapasitesi: 16 palet (352.000 L)
Dağıtım kapasitesi: (44.000 L)

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi30.07.2026
Mod YapımcısıLets be having moo
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: