FS25 - Pallegney Binalar Paketi

FS25 - Pallegney Binalar Paketi
28.11.2025 0 0 0

Açıklama

FS25 için Pallegney Binalar Paketi modu. Bu, Pallegney haritasındaki bazı binalardan oluşan bir Yapı Paketidir: Çok Fonksiyonlu Kulübe Kategori Depolar Fiyat: $42,500 Günlük bakım: $15 Üretim Tarifi: Hiçbiri Konfigürasyonlar: Hiçbiri Ahşap Kulübe Kategori Barakalar Fiyat: $32,000 Günlük bakım: $15 Üretim Tarifi: Hiçbiri Konfigürasyonlar: Çatı rengi Bunker Silosu Küçük Kategori Silolar Fiyat: $15,000 Günlük bakım: $5 Üretim Tarifi: Hiçbiri Konfigürasyonlar: Hiçbiri İnek Oyalama Kategori Hayvan Kalemleri Fiyat: $130,000 Günlük bakım: $35 Hayvanlar: 50 İnek Üretim Tarifi: Hiçbiri Konfigürasyonlar: Hiçbiri Su Kulesi Kategori Su Depoları Fiyat: $8,000 Günlük bakım: $5 Üretim Tarifi: Hiçbiri Konfigürasyonlar: Hiçbiri Süt Ürünleri Kategori Üretim Sahaları Fiyat: $36,000 Günlük bakım: $80 Üretim Tarifi: TEREYAĞI, PEYNIR, KEÇI PEYNIRI, BUFFALOMOZZARELLA, ÇIKOLATA, ŞIŞELENMIŞ SÜT, ŞIŞELENMIŞ KEÇI SÜTÜ, ŞIŞELENMIŞ BUFFALOMILK Konfigürasyonlar: Hiçbiri Değişiklik Günlüğü 1.1.0.0: - Değişen süt ürünleri fiyatı - Artan süt ürünleri depolama kapasiteleri - Düzeltilmiş süt ürünleri üretim değerleri - Ahıra bir balya yerleştirerek inekleri yatırma özelliği eklendi Değişiklik Günlüğü 1.1.0.1: İnek ahırına entegre gübre çukuru düzeltildi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi28.11.2025
Mod Yapımcısıs: MA7Studio
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: