FS25 - Panhandle Caprock Haritası
Açıklama
FS25 için Panhandle Caprock Haritası V1.0.0.2'yi indirin.
Panhandle Caprock'a hoş geldiniz. Bu harita, Canadian Nehri'nin akışıyla platolar oluşturan Teksas'ın panhandle bölgesindeki yaşamı yakından yansıtmaktadır. Ardından, kilometrelerce uzağı görebileceğiniz düz ve açık araziler
gelir. Bu yarı kurgusal haritadaki en büyük değişiklik, oyunda ormancılık imkanı sağlamak için eklenen ağaçlardır. Gerçek hayatta ağaçlarımız yok. Sonsuz
olanaklar burada başlıyor: ekipmanlarınız ve tarlalarınızla yeni başlayan bir çiftçi olarak işe başlayabilir ya da tarlaların olmadığı, sadece hayal gücünüzün ve ağaçların bulunduğu haritanın açık bölümünü kullanarak yeni çiftlik, çiftlik arazisi veya ormancılık hayatınızı kurabilirsiniz.
Satın alınabilecek 80 tarla bulunmaktadır. Tüm üretim ürünleri satın alınabilir ve tarla da satın alınır. Üretim ürünleri satılarak tarla boş bırakılabilir; böylece herhangi bir oyuncu, dekoratif evler
dışında kasaba alanını kendine göre düzenleyebilir. Güzel manzaraların, geniş açık alanların, orta ila büyük ölçekli tarlaların ve çok sayıda iyi büyüklükte orman alanının tadını çıkarın.
Değişiklik Günlüğü V1.0.0.1:
Havada asılı kalan araba
sorunu düzeltildi; ana köprünün
ortasındaki ağaç sorunu düzeltildi; mağazadan
üretim ürünleri kaldırıldı; orman alanındaki
görseller düzeltildi; tren rayları
yanındaki görseller düzeltildi; ek başlangıç ekipmanları
eklendi; çiftçi pazarına
yayalar eklendi; benzin istasyonuna
yayalar eklendi; araç satıcısına
yayalar eklendi; oyun içi düzenleme için tarım arazileri ana yollara doğru genişletildi
Değişiklik Günlüğü V1.0.0.2:
Ana Çiftlik Silosunun kaldırılmaması
sorunu düzeltildi; Marangozluk Üretiminin kaldırılmaması
sorunu düzeltildi; Köprülerin altındaki dış mekan maskesi düzenlendi
Yorumlar (0)