FS25 - Süpermarket Prodüksiyonları

FS25 - Süpermarket Prodüksiyonları
28.07.2026 1 0 0

Açıklama

FS25 - Supermarket Productions V1.2.0.2

FS25 için Supermarket Productions modu.

- Bu modun oyuna eklediği yeni dolgu türlerinin sayısı nedeniyle, dolgu türleri ekleyen diğer bazı modlarla çakışabilir ve bu da modların düzgün çalışmamasına neden olabilir. Bu, oyunda belirlenen bir sınırlamadır.
- Bu mod, 60 yeni dolgu türü ekler ve oyunda diğer modlar için sadece birkaç dolgu türü kalır. Sorun yaşıyorsanız, bu modu diğer üretim ve sera modlarıyla birlikte veya yeni mahsuller ekleyen haritalarda kullanmamaya çalışın.
- 12 fabrikada 50 yeni tarif.
- Sera ve meyve bahçesinde üretilen 6 yeni meyve ve sebze.
- Her saat başı satış yapan 2 satış noktası
- 1 domuz çiftliği
Fabrikalar
Fırın fabrikası
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına üretim döngüsü = 5 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Tereyağı, şişelenmiş süt, un, yumurta, şeker, yulaf, şeker kamışı, kuru üzüm, bal, çikolata, bezelye, havuç, patates, elma, limon, portakal, krem peynir ve yulaf unu
Çıktı - Elmalı turta, çikolatalı ve portakallı kek, flatjack, limonlu cheesecake, sebzeli turta ve ekmek
Bisküvi fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 6,5 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Tereyağı, şişelenmiş süt, un, yumurta, şeker, yulaf, çilek, kuru üzüm, bal, çikolata, sadece buğday unu, bitkisel yağ ve glikoz şurubu
Çıktı - Çikolatalı bisküvi, kremalı bisküvi, meyveli kurabiye, reçelli bisküvi ve yulaflı bisküvi
Tahıl fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 10 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Arpa, çikolata, yulaf unu, bal, mısır, yulaf, bitkisel yağ, arpa malt özü, glikoz şurubu, pirinç, pirinç unu, çilek, şeker, ayçiçek yağı ve buğday
Çıktı - Çikolatalı çubuklar, şeker kaplı bal gevrekleri, altın rengi bal pufları, çilekli tahıl gevreği ve buğdaylı bisküviler
Cips fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 4 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Kanola yağı, peynir, acı biber, ekşi krema, mısır, patates nişastası, patates, pirinç unu, ayçiçek yağı, frenk soğanı, domates ve soğan (DLC sürümü)
Çıktı - Peynirli mısır pufları, peynirli cips, ekşi krema ve frenk soğanı, tatlı acı biber ve domatesli kıvırcık patates pufları
Süt ürünleri fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 5 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Manda sütü, peynir, çikolata, keçi sütü, şişelenmiş süt, yulaf, soya fasulyesi, çilek ve su
Çıktı - Çikolatalı süt, çilekli süt, yulaf sütü, soya sütü ve peynir tabağı
Hazır yemek fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 5 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Tereyağı, havuç, peynir, taze makarna, yumurta, enoki mantarı, un, sarımsak, yeşil fasulye, şişelenmiş süt, zeytinyağı, istiridye, yaban havucu, bezelye, pirinç yağı, uzun taneli pirinç, kırmızı biber, taze soğan, domates ve soğan (DLC sürümü)
Çıktı - Peynirli makarna, yumurtalı kızarmış pilav, enoki mantarlı krep, yeşil fasulye güveci ve domatesli kırmızı biber çorbası
Salata fabrikası
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Pancar, havuç, peynir, mayonez, taze makarna, keçi peyniri, marul, Çin lahanası, zeytinyağı, bezelye, patates, ıspanak, taze soğan, salatalık, domates ve soğan (DLC sürümü)
Çıktı - Pancar salatası, karışık yapraklı salata, Çin lahanası salatası, bezelyeli makarna salatası ve patates salatası
Sandviç fabrikası
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Ekmek, tereyağı, peynir, mayonez, krem peynir, yumurta, keçi peyniri, tam tahıl unu, zeytin, istiridye, ıspanak, ayçiçek yağı ve domates
Çıktı - Peynirli sandviç, yumurtalı sandviç, mantarlı eritmeli sandviç, zeytinli ve domatesli dürüm ile ıspanaklı ve keçi peynirli dürüm
Gıda dışı fabrika
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 10 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 30.000 L
Girdi - Tahtalar, odun, kalaslar, kumaş, yün, pamuk, ip, giysiler, mobilya ve kağıt rulosu
Çıktı - Giysiler, kumaş, mobilya, kağıt rulosu, ip ve gıda dışı palet.
Süt Ürünleri Fabrikası
Yerleştirilebilir dükkan kategori - yerleştirilebilir > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 25 ila 220 - Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 10.000 L ila 625.000 L
Girdi - Yumurta, şişelenmiş süt, bitkisel yağ, un, tereyağı, limon, sarımsak
Çıktı - Krem peynir, taze makarna, mayonez ve ekşi krema. Ayrıca tereyağı, peynir, çikolata, manda mozzarella ve şişelenmiş süt de üretebilir.
Kuru üretim fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 5 ila 530 - saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 25.000 L ila 335.000 L
Girdi - Şeker pancarı, şeker kamışı, üzüm, buğday, arpa, yulaf, sorgum, uzun taneli pirinç ve pirinç
Çıktı - Yulaf unu, buğday unu ve tam tahıl unu. Ayrıca un, kuru üzüm, pirinç unu, şeker ve ekmek de üretebilir
Sıvı üretim fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 44 - Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 7.500 L ila 120.000 L
Girdi - Arpa, su, mısır, soya fasulyesi, ayçiçeği, kanola, zeytin, uzun taneli pirinç ve pirinç
Çıktı - Arpa malt özü, glikoz şurubu ve bitkisel yağ. Ayrıca kanola, zeytin, pirinç ve ayçiçek yağı da üretebilir.
Sera
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > seralar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 30 $ - Saat başına döngü sayısı = 28 ila 110 - saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite - 15.000 L ila 350.000 L
Sera
Girdi - Tohum ve domuz gübresi veya gübre ile sulama
Çıktı - Salatalık, kırmızı biber ve frenk soğanı. Ayrıca normal av ürünleri ile her iki pirinç türünü de üretebilir.
Meyve Bahçesi
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 30 $ - Saat başına döngü sayısı = 90 ila 150 - saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite - 65.000 L ila 250.000 L
Girdi - Domuz gübresi veya gübre katılmış su
Çıktı - Elma, limon ve portakal; ayrıca üzüm ve zeytin de üretebilir.
Her ikisinde de palet oluşum noktası üzerinde yürüdüğünüzde etkinleştirilebilen bir palet oluşum engelleyici bulunur. Ayrıca bir boşaltma noktası aracılığıyla da boşaltılabilir.
Mantar Serası
Maliyet = 36.000 $ - Bakım masrafı = 30 $ - Saat başına döngü sayısı = 28 ila 68 - saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite - 15.000 L ila 100.000 L
Sera
Girdi - Tohum ve domuz gübresi veya gübre ile sulama
Çıktı - İstiridye ve enoki mantarları
Domuz çiftliği
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > hayvancılık > hayvanlar > domuzlar
Maliyet = 75.000 $ - Bakım masrafı = 150 $ - Saat başına döngü sayısı = 3 - Saat başına maliyet = 0 $
Kapasite - 40.000 L
Normal bir büyük domuz çiftliği, ancak seralarda kullanılan domuz gübresini üretmek için bir üretim zinciri de bulunuyor.
Domuz yetiştirmenin bir başka kullanım nedeni sunar. Sıvı gübre ile kuru gübrenin karıştırılması = domuz gübresi.
Ayrıca, bu domuz çiftliğini kullanmamayı tercih etseniz de seralarda domuz gübresini kullanmak istiyorsanız, domuz gübresi üretebilen bir silo da dahildir.
Domuz gübresi gübre olarak uygulanamaz, yalnızca seralarda kullanılabilir. Kova kullanılmadan boşaltma noktası aracılığıyla boşaltılır.
Girdi - Sıvı gübre ve gübre
Çıktı - Domuz gübresi.
Süpermarket ve yerel dükkan satış noktaları
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > satış noktaları
Maliyet = 25.000 $ ve 12.500 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 10 ve 7,5 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 50.000 L ve 5.000 L
2 satış noktası: yerel dükkan ve süpermarket; her ikisi için de düşük kârdan yüksek kâra kadar değişen farklı ürün zincirleri. Ürünler saatlik olarak satılır.
Toptan alım noktası
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > binalar > konteynerler
Maliyet = 1000 $ - Bakım masrafı = 0 $
Süt ürünleri, sıvı, kuru, sera ve meyve bahçesi ürünleri için satın alma istasyonu. Ayrıca domuz gübresi satın alınabilecek bir nokta.
Değişiklik Günlüğü 1.2.0.2
- Çalışmayan palet römorkunu kaldırmak için düzeltme yaması.
Değişiklik Günlüğü 1.2.0.1
- Konsol sürümünde otomatik palet römorkunun çalışmama sorununu gideren düzeltme.
Değişiklik Günlüğü 1.2.0.0
- DLC soğanlarını kabul eden Sandviç, Cips ve Hazır Yemek Fabrikaları için Highlands Fishing genişletme sürümü eklendi
- Highlands Fishing genişletme paketi ile karıştırılmaması için serada yetiştirilen soğanlar kaldırıldı.
- Süper Mantar serası eklendi.
- Moddan eklenen paletler, pakete dahil olan özel bir römorka otomatik olarak yüklenebilir (ana oyunun paletleri için yine de başka bir otomatik yükleme moduna ihtiyaç duyulacaktır).
Seralar/Meyve Bahçesi
- Gübre artık domuz gübresiyle aynı döngüye sahip.
- Bazı üretim oranları ve depolama kapasiteleri artırıldı.
- Palet engelleyicinin kesme mesafesi azaltıldı ve bir simge eklendi
Kuru, Sıvı ve Süt Ürünleri
- Artık özel bir tanka yüklenebilir r.
- Bazı üretim hızları ve depolama kapasiteleri artırıldı.
- Palet engelleyici eklendi.
- Yükleme alanı eklendi.
- Mandıradaki palet oluşum noktası taşındı
Değişiklik Günlüğü 1.1.0.0
- Mod tarafından eklenen dolum türlerini 8 azaltmak için dolu kutu paletleri kaldırıldı; böylece dolum türleri ekleyebilecek olan gelecek Giants güncellemeleriyle uyumlu hale getirildi (Mevcut paletler kaybolacaktır, bu nedenle güncellemeden ÖNCE satın veya kullanın)
- Palet kapasitesi 2500 L'ye artırıldı
- Süpermarkete yeni tarifler eklendi
- Kuru fabrikanın üzüm paletlerini kabul etmesi sorunu düzeltildi
- Sıvı fabrikanın zeytin paletlerini kabul etmesi sorunu düzeltildi
- Satın alma istasyonuna patates nişastası ve glikoz şurubu eklendi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi28.07.2026
Mod YapımcısıLets be having moo
Oyun Sürümü-
Görüntülenme1