FS25 – Süpermarket Üretimleri

Yetkili Bi Abi

Yonetici
Yönetici

FS25 – Süpermarket Üretimleri​

FS25 - Supermarket Productions V1.2.0.2

FS25 - Supermarket Productions V1.2.0.2

FS25 için Supermarket Productions modu.

– Bu modun oyuna eklediği yeni dolgu türlerinin miktarı nedeniyle, dolgu türleri de ekleyen diğer bazı modlar birbirleriyle çakışabilir ve modların düzgün çalışmamasına neden olabilir. Bu, oyunda belirlenmiş bir sınırlamadır.
– Bu mod, oyuna diğer modlar için sadece birkaç tane bırakarak 60 yeni dolgu türü ekler, Sorun yaşıyorsanız, bu modu diğer üretim ve sera modlarıyla veya yeni ürünler ekleyen haritalarda kullanmamayı deneyin.

– 12 fabrikada 50 yeni tarif.
– 6 sera ve meyve bahçesinde üretilen yeni meyve ve sebzeler.
– 2 Saat başı satış yapan satış noktaları
– 1 Domuz çiftliği

Fabrikalar
Fırın fabrikası
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – placeable > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 5 – saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Tereyağı, şişe süt, un, yumurta, şeker, yulaf, şeker kamışı, kuru üzüm, bal, çikolata, bezelye, havuç, patates, elma, limon, portakal, krem peynir ve yulaf unu
Çıktı – Elmalı turta, çikolatalı ve portakallı kek, flat jacks, limonlu cheesecake, sebzeli turta ve ekmek

Bisküvi fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 6,5 – saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Tereyağı, şişe süt, un, yumurta, şeker, yulaf, çilek, kuru üzüm, bal, çikolata, sadece buğday unu, bitkisel yağ ve glikoz şurubu
Çıktı – Çikolatalı bisküvi, muhallebi kreması, meyveli kurabiye, reçelli bisküvi ve yulaflı bisküvi

Tahıl fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 10 – Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Arpa, çikolata, yulaf unu, bal, mısır, yulaf, bitkisel yağ, arpa malt özü, glikoz şurubu, pirinç, pirinç unu, çilek, şeker, ayçiçek yağı ve buğday
Çıktı – Çikolatalı pops, buzlu bal gevreği, altın ballı puflar, çilekli mısır gevreği ve buğday bisküvileri

Cips fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 4 – Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Kanola yağı, peynir, kırmızı biber, ekşi krema, mısır, patates nişastası, patates, pirinç unu, ayçiçek yağı, frenk soğanı, domates ve soğan (DLC versiyonu)
Çıktı – Peynirli mısır pufları, peynirli cipsler, ekşi krema ve frenk soğanı, tatlı biber ve domatesli kıvırcık patates pufları

Süt ürünleri fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 5 – saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Manda sütü, peynir, çikolata, keçi sütü, şişe süt, yulaf, soya fasulyesi, çilek ve su
Çıktı – Çikolatalı süt, çilekli süt, yulaf sütü, soya sütü ve peynir tahtası

Hazır yemek fabrikası
Kapasite – 30000L
Giriş – Tereyağı, havuç, peynir, Taze Makarna, yumurta, enoki, un, sarımsak, yeşil fasulye, süt şişesi, zeytinyağı, istiridye, yaban havucu, bezelye, pirinç yağı, pirinç uzun taneli, kırmızı biber, taze soğan, domates ve soğan (DLC versiyonu)
Çıktı – Peynirli makarna, yumurtalı kızarmış pilav, enoki mantarlı krep, yeşil fasulye güveci ve domates ve kırmızı biber çorbası

Salata fabrikası
Kapasite – 30000L
Giriş – Pancar, havuç, peynir, mayonez, taze makarna, keçi peyniri, marul, napa lahanası, zeytinyağı, bezelye, patates, ıspanak, taze soğan, salatalık, domates ve soğan (DLC versiyonu)
Çıktı – Pancar salatası, karışık yaprak salatası, Napa lahana salatası, bezelye makarna salatası ve patates salatası

Sandviç fabrikası
Kapasite – 30000L
Girdi – Ekmek, tereyağı, peynir, mayonez, krem peynir, yumurta, keçi peyniri, tam tahıllı un, zeytin, istiridye, ıspanak, ayçiçek yağı ve domates
Çıktı – Peynirli sandviç, yumurtalı sandviç, mantarlı sandviç, zeytin ve domatesli dürüm ve ıspanak ve keçi peynirli dürüm

Gıda dışı fabrika
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 10 – Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 30000L
Girdi – Tahta, ahşap, kalas, kumaş, yün, pamuk, ip, giysi, mobilya ve kağıt rulosu
Çıktı – Giysi, kumaş, mobilya, kağıt rulosu, halat ve gıda dışı palet.

Creamery
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 25 ila 220 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 10000L ila 625000L
Girdi – Yumurta, süt_şişelenmiş, bitkisel yağ, un, tereyağı, limon, sarımsak
Çıktı – Krem peynir, taze makarna, mayonez ve ekşi krema. Ayrıca tereyağı, peynir, çikolata, manda mozzarella ve şişelenmiş süt üretebilir.

Kuru üretim fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 5 ila 530 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 25000L ila 335000L
Girdi – Şeker pancarı, şeker kamışı üzümü, buğday, arpa, yulaf, sorgum, uzun taneli pirinç ve çeltik
Çıktı – Yulaf unu, buğday unu ve tam tahıl unu. Un, kuru üzüm, pirinç unu, şeker ve ekmek de üretebilir

Sıvı üretim fabrikası
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 44 – Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite – 7500L ila 120000L
Girdi – Arpa, su, mısır, soya fasulyesi, ayçiçeği, kanola, zeytin, uzun taneli pirinç ve çeltik
Çıktı – Arpa maltı özütü, glikoz şurubu ve bitkisel yağ. Kanola, zeytin, pirinç ve ayçiçek yağı da üretebilir.

Sera
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – placeable > üretim > seralar
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 30 $ – Saat başına döngü = 28 ila 110 – Saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite – 15000L ila 350000L
Sera
Girdi – Domuz Gübresi veya Gübre ile Tohum ve Su
Çıktı – Salatalık, kırmızı biber ve frenk soğanı. Her iki pirincin yanı sıra normal av ürünleri de üretebilir.

Meyve Bahçesi
Maliyet = 25000 $ – Bakım = 30 $ – Saat başına döngü = 90 ila 150 – saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite – 65000L ila 250000L
Girdi – Domuz Gübresi veya Gübre ile Su
Çıktı – Elma, limon ve portakal, ayrıca üzüm ve zeytin de üretebilir.
Her ikisinde de, palet yumurtasının üzerinden geçtiğinizde etkinleştirilebilen bir palet yumurtlama durdurucusu vardır. Ayrıca bir boşaltma noktası aracılığıyla boşaltılabilir.

Mantar Serası
Maliyet = 36000 $ – Bakım = 30 $ – Saat başına döngü = 28 ila 68 – Saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite – 15000L ila 100000L
Sera
Girdi – Domuz Gübresi veya Gübre ile Tohum ve Su
Çıktı – İstiridye ve enoki mantarları

Domuz çiftliği
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – placeable > hayvancılık > hayvanlar > domuzlar
Maliyet = 75000 $ – Bakım = 150 $ – Saat başına döngü = 3 – Saat başına maliyet = 0 $
Kapasite – 40000L
Normal büyük domuz çiftliği ancak seralarda kullanılan domuz gübresini üretmek için bir üretim zincirine sahip.
Domuz sahibi olmak için başka bir neden daha verir. Sıvı gübre ve birlikte karıştırılmış gübre = domuz gübresi.
Ayrıca, bu domuz çiftliğini kullanmamayı tercih ediyorsanız ancak yine de seralarda domuz gübresi kullanmak istiyorsanız, domuz gübresi üretebilen bir silo da dahildir.
Domuz Gübresi gübre olarak uygulanamaz, sadece seralarda kullanılabilir. Boşaltma noktası üzerinden boşaltılır, kova kullanılmaz.
girdi – Sıvı gübre ve gübre
Çıktı – Domuz gübresi.

Süpermarket ve yerel mağaza satış noktaları
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – yerleştirilebilir > üretim > satış noktaları
Maliyet = 25000 ve 12500 $ – Bakım = 100 $ – Saat başına döngü = 10 ve 7,5 – Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite – 50000L ve 5000L
2 satış noktası, yerel dükkan ve süpermarket, her ikisi için de farklı ürün zincirleri, düşükten yükseğe kadar para kazanılacak. Saat başı satılan ürünler.

Toptan alım noktası
Yerleştirilebilir mağaza kategorisi – yerleştirilebilir > binalar > konteynerler
Maliyet = 1000$ – Bakım masrafları = 0$
Creamery, sıvı, kuru, sera ve meyve bahçesi ürünleri için satın alma istasyonu. Ayrıca Domuz Gübresi satın almak için bir nokta

Değişiklik Günlüğü 1.2.0.2
– Çalışmayan palet römorkunu kaldırmak için düzeltme.

Değişiklik Günlüğü 1.2.0.1
– Otomatik palet römorkunun konsolda çalışmaması sorununu çözmek için düzeltme.

Değişiklik Günlüğü 1.2.0.0
– DLC soğanlarını kabul eden Sandviç, Cips ve Hazır Yemek Fabrikaları için bir Highlands Fishing genişleme sürümü eklendi
– Serada yetiştirilen soğanlar Highlands Fishing genişlemesi ile karıştırılmaması için kaldırıldı.
– Süper Mantar serası eklendi
– Moddan eklenen paletler, pakette bulunan özel bir treylere otomatik olarak yüklenebilir (temel oyun paletleri yine de başka bir otomatik yükleme palet moduna ihtiyaç duyacaktır)

Seralar/Bahçe
– Gübre artık domuz gübresiyle aynı döngüde.
– Bazı üretim oranları ve depolama alanları artırıldı.
– Palet engelleyici için kırpma mesafesi azaltıldı ve bir simge eklendi

Kuru, Sıvı ve Krema
– Artık özel bir tankere yüklenebilir.
– Bazı üretim oranları ve depolama artırıldı.
– Palet engelleyici eklendi.
– Yükleme alanı eklendi.
– Krema Fabrikasındaki palet yumurtlama yeri değiştirildi.

Değişiklik Günlüğü 1.1.0.0
– Mod tarafından eklenen dolum türlerini 8’e düşürmek için dolu kutu paletleri kaldırıldı, böylece dolum türleri ekleyebilecek yaklaşan Giants güncellemeleriyle çalışacak (Mevcut paletler kaybolacak, bu nedenle güncellemeden ÖNCE satın veya kullanın)
– 2500L’ye yükseltilmiş palet kapasitesi
– Süpermarkete yeni tarifler eklendi
– Üzüm paletlerini kabul etmek için sabit kuru fabrika
– Zeytin paletlerini kabul etmek için sabit sıvı fabrikası
– Satın alma istasyonuna patates nişastası ve Glikoz Şurubu eklendi

Yapımcılar: Hadi moo yapalım

İndirme Linkleri

Paylaşımlarımız Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar, değerli ziyaretçilerimiz sizlere yeni ve güzel modlar paylaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olmak için spamdan kaçınarak konulara düzgün yorumlar yazmanız bizlerin motivasyon kaynağı olacaktır.
  • Geri
    Yukarı