FS25 - Tahıl Pul ve Lapası Üretimi

FS25 - Tahıl Pul ve Lapası Üretimi
05.10.2025 0 0 0

Açıklama

FS25 için Tahıl Gevreği ve Yulaf Lapası Üretim modu. Bu pakette 2 yeni ürün ile 13 yeni üretim yer alıyor. Tahıl Gevreği Üretimi Kategori: Üretim Fiyat: $ 200,000 Aylık bakım: 100$ Güneş Konfigürasyonu Tarifler: Buğday > Buğday gevreği, domuz yemi Yulaf > Yulaf gevreği, domuz yemi Darı > Darı gevreği, domuz yemi Pirinç > Pirinç gevreği, domuz yemi Uzun taneli pirinç > Pirinç gevreği, domuz yemi Yulaf lapası üretimi Kategori: Üretim Fiyat: $ 240,000 Aylık bakım maliyetleri: 150 $ Güneş Konfigürasyonu Tarifler: Buğday, yulaf ve darı gevreği 3 taneli yulaf lapası > su Buğday gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı buğday lapası Yulaf gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı yulaf lapası Darı gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı darı lapası Pirinç gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı pirinç lapası Buğday gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli buğday lapası Yulaf gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli yulaf lapası Darı gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli darı lapası Pirinç gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli pirinç lapası

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi05.10.2025
Mod Yapımcısı[KaiGo Modding] GamingGonso
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: