FS25 - Tahıl Tanesi ve Lapa Üretimi

FS25 - Tahıl Tanesi ve Lapa Üretimi
24.11.2025 0 0 0

Açıklama

FS25 için Tahıl Gevreği ve Yulaf Lapası Üretimi modu. Bu pakette 13 yeni ürün ile 2 yeni üretim bulunmaktadır. Tahıl Gevreği Üretimi Kategori Üretim Fiyat: $200,000 Aylık bakım: $100 güneş konfi̇gürasyonu Tarifler: Buğday > Buğday gevreği, domuz yemi Yulaf > Yulaf gevreği, domuz yemi Darı > Darı gevreği, domuz yemi Pirinç > Pirinç gevreği, domuz yemi Uzun taneli pirinç > Pirinç gevreği, domuz yemi Yulaf lapası üretimi Kategori Üretim Fiyat: $240,000 Aylık bakım masrafları: $150 güneş konfi̇gürasyonu Tarifler: Buğday, yulaf ve darı gevreği Su > 3 tahıllı yulaf lapası Buğday gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı buğday lapası Yulaf gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı yulaf lapası Darı gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı darı lapası Pirinç gevreği, bal, çikolata ve su > Tatlı pirinç lapası Buğday gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli buğday lapası Yulaf gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli yulaf lapası Darı gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli darı lapası Pirinç gevreği, bal, çilek ve su > Meyveli pirinç lapası Değişiklik Günlüğü 2.0: -Ek satış noktaları aracılığıyla genişletilmiş ürün satışları -Ürün fiyatları ayarlandı -Domates, marul, çilek, taze soğan, Çin lahanası, acı biber, sarımsak, ahududu, böğürtlen ve yaban mersini eklenmiş seralar -Porridge üretim reçeteleri ayarlandı -Güneş panelleri artık gelir getiriyor -Açıklama düzeltildi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi24.11.2025
Mod Yapımcısıs: [KaiGo Modding] GamingGonso
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: