FS25 - Tembel Dağıtım
Açıklama
FS25 - Lazy Distribution V1.1.0.3
FS25 için Lazy Distribution mod'u.
Kolay Dağıtım
Üretim binasına veya hayvan ağılına ürün dağıtmak ya da buradan ürün almak için hızlı ve zahmetsiz bir yöntem.
- Hayvan Ağılı Yemleme. (Domuz, tavuk, koyun ve TMR yemi ile saman). Hayvanlarınızı diğer üretim tesislerinden besleyin ve depolama kapasitesini artırmak için silolara dağıtın veya bir römork aracılığıyla doldurun.
- Mahsulü diğer üretim tesislerine dağıtabilen silolar.
- Diğer üretim tesislerine yumurta, bal, yün ve keçi sütü dağıtımı.
- Süt, manda sütü, gübre çamuru ve gübreyi diğer üretim tesislerine dağıtmak için inek noktası.
- Su, tohum ve gübre dağıtımı için seralar.
- Kesilmiş ağaçları hızlı ve kolay bir şekilde taşımak için odun noktası.
Aynı türden birden fazla nokta kullanmayın; aksi takdirde ürünler noktalar arasında gidip gelir. Neyin, ne kadarının nereye gönderileceği oyuna bağlıdır.
Tırmıkla Yem Dağıtımı: Domuz, Tavuk, Koyun/Keçi ve İnek
Bunları üretim zincirinde depolamaya devam edin; hayvan ağılı tarafından alınacak bir paletin ortaya çıkmasını istersiniz.
Hayvan ağılı yem yükleme noktasının üzerine yerleştirin. Yerleştirirken serbest modun etkinleştirilmesi gerekebilir.
Ürünler, bu ürünleri dağıtabilen herhangi bir üretim binasından veya silodan buraya gönderilir ya da bir römorkla doldurulabilir.
Uyku modundan çıktıktan sonra hayvan yemi paletleri sıkışmış, hareketsiz kalmış veya normal şekilde boşalmıyorsa ya da bir palet bir süredir orada duruyorsa, üretimi başlatın/çalıştırın.
Kategori: Hayvan Ağılları (İnekler, Domuzlar, Tavuklar ve Koyunlar/Keçiler)
Kapasite: 250000L
Fiyat: 100 $
Günlük bakım: 0 $
Tembel Yumurta, Bal, Yün ve Keçi Sütü Dağıtımı
Hayvanlar tarafından üretilen ürünleri üretim tesislerine, yani fırın, mandıra, iplik fabrikası vb. yerlere dağıtmak için.
Hayvan ağılındaki palet oluşturma noktasının üzerine yerleştirin. Yerleştirirken serbest modun etkinleştirilmesi gerekebilir. Görünmez versiyonu yerleştirirken palet yükleme alanı, ekstra büyük uyarı şeritleriyle aynı boyuttadır.
Üretim zincirinde dağıtım yapılmasını sağlamak için bunları ayarlayın.
Kategori: Hayvan Ağılları
Kapasite: 15.000 L
Günlük bakım: 0 $
Tembel Sera Dağıtımı (Su, Tohum, Katı ve Sıvı Gübre)
Bir römork/tanker aracılığıyla doldurduğunuz, dolayısıyla herhangi bir yere yerleştirilebilen bir yer.
Üretim zincirinde dağıtım yapması için bunları ayarlayın.
Kategori: Üretim Tesisleri > Seralar
Kapasite: 500.000 L
Günlük bakım maliyeti: 0 $
Otomatik İnek Dağıtımı (Süt, Manda Sütü, Gübre ve Gübre Suyu)
Bir römork/tanker aracılığıyla doldurduğunuz, dolayısıyla herhangi bir yere yerleştirilebilen bir alandır.
Bir inek ahırının yakınına yerleştirilirse, aynı zamanda bir silo uzantısı görevi de görür; bu sayede manuel olarak doldurmanıza gerek kalmaz, ancak üretimi başlatmanız/çalıştırmanız gerekir.
Uzantının kaydedilmesi için oyunu kaydedip yeniden yüklemeniz gerekebilir.
Kategori: Hayvan Ağılları
Kapasite: 150000L
Fiyat: $100
Günlük bakım: $0
Lazy Odun Dağıtımı
Odunu bir üretim fabrikasına dağıtmak için orman gibi herhangi bir yere yerleştirebilir veya tahtalar üreten bir kereste fabrikasına yerleştirerek diğer üretim binalarına dağıtabilirsiniz.
Kategori: Silolar
Kapasite: 50.000 L
Lazy Silos Dağıtımı - Büyük, orta ve küçük
Mahsulleri diğer üretim tesislerine dağıtabilen standart bir silo.
Üretim zincirinde dağıtım yapmaları için bunları ayarlayın.
Kapasite: 2.000.000 L, 1.000.000 L ve 500.000 L
Fiyat: 147.000 $, 125.000 $ ve 117.000 $
Günlük bakım maliyeti: 150 $, 140 $ ve 120 $
Lazy Hayvan Yemi Dağıtımı
Saman, kuru ot, ot, silaj, domuz yemi ve TMR'yi diğer üretim tesislerine dağıtabilen bir silo.
Üretim zincirinde dağıtım yapmaları için bunları ayarlayın.
Kapasite: 500.000 L ve 2.000.000 L
Fiyat: 26.500 $ ve 80.000 $
Günlük bakım maliyeti: 100 $
Tembel Palet Üretici
Palet depolama binalarının üzerine yerleştirerek paletleri nesne deposuna gönderin veya herhangi bir yere yerleştirerek her birinden 4 adet yumurta, yün, keçi sütü ve bal üretin. Palet üretilmesini istemiyorsanız kullanmayın, ancak üretim alanları doluysa ve fazla paletleri depolamak istiyorsanız faydalı olabilir.
Üretim zincirinde depolama yaparken bunları elinizde bulundurun; bir paletin ortaya çıkmasını istiyorsanız.
Kategori: Binalar > Konteynerler
Kapasite: 15.000 L
Değişiklik Günlüğü 1.1.0.3:
- Engelleyici etkinleştirildiğinde bile hayvan yan ürünleri için bir paletin hâlâ ortaya çıkması sorunu giderildi.
Değişiklik Günlüğü 1.1.0.2:
- Dağıtım silolarına soğan eklendi.
- Hayvan yemi palet alanının aktif noktası taşındı.
Değişiklik Günlüğü 1.1.0.1:
- 1.14 Yaması'ndan sonra hayvan yemi paletlerinin oluşmaması sorununu gideren acil düzeltme
Değişiklik Günlüğü 1.1:
- Suya ihtiyaç duyan hayvan ağılları için su dağıtımı eklendi (palet üzerinde su)
- Silaj ve saman dağıtımı eklendi
- Daha büyük bir hayvan yemi silosu eklendi (2.000.000 L)
- Sadece saman dağıtımı için ayrı bir silo eklendi (1.000.000 L)
- Doğru konumlara tetikleyici simgeleri eklendi
- Yumurta, yün, keçi sütü ve bal simgelerini kaldırma özelliği eklendi (değiştirip özelleştirmeniz gerekir)
- Yumurta, yün, keçi sütü ve bal için palet oluşturma özelliği eklendi
- Boşta kalan paletlerin boşalmaması sorunu giderildi (Hayvan yemi paletleri uyku modundan çıktıktan sonra sıkışmış, boşta kalmış ve normal şekilde boşalmıyorsa veya bir palet bir süredir yerinde duruyorsa, üretimi başlatın/çalıştırın)
- Nesne depolama alanının üzerine veya herhangi bir yere yerleştirilebilen ve 4 adet yumurta, yün, keçi sütü ve bal üreten bir palet üreteci eklendi (konteynerlerde bulunur)
- Hayvan yemi palet düğümünün boşaltma işlevi iyileştirildi, böylece daha fazla modlanmış hayvan ahırında çalışır hale geldi
- Hayvan yemi noktalarındaki depolama kapasitesi artırıldı (150.000 L'den 250.000 L'ye)
- Sera dağıtım kapasitesi artırıldı (150.000 L'den 500.000 L'ye)
- Hayvan yemi silosu kapasitesi artırıldı (250.000 L'den 500.000 L'ye)
- Hayvan yemi paletlerinin kapasitesi artırıldı (5.000 L'den 10.000 L'ye)
Değişiklik Günlüğü 1.0.0.1:
- Hayvan ağılı besleme özelliği eklendi
- Hayvan yemi silosu eklendi
- Silolara pamuk eklendi
- Lazy Cow Dağıtım sistemi artık inek ahırının yakınına yerleştirilebilir ve silo uzantısı olarak işlev görür; ancak dağıtım yapabilmek için sistemi açmanız/çalıştırmanız gerekir.
Yorumlar (0)