FS25 - Temel Üretim Paketi

FS25 - Temel Üretim Paketi
26.12.2025 0 0 0

Açıklama

FS25 için Temel Üretim Paketi modu. Temel Üretim Paketi, çiftliğiniz için temel üretim tesislerinden oluşan bir koleksiyon sunar. Dahil edilen üretimler: Gübre üretimi - gübre veya bulamacın mineral gübreye dönüştürülmesi Tohum üretimi - kendi tohumlarınızın üretimi Kireç üretimi - hammaddeden kireç üretimi Yem üretimi - çeşitli hayvan türleri için karma yem Separatör - gübrenin katı ve sıvı olarak ayrılması Komposter - organik atıkların komposta dönüştürülmesi Satış noktası: Su bertarafı - sürdürülebilir bertaraf ve arıtma Fonksiyonlar: Gübre serpme makinesi, gübre ve kompost ile uyumludur, kompost için uygun bir serpme modeli içerir Kompost gübre olarak kullanılabilir Bu paket gerçekçi bir döngüsel ekonomi için tasarlanmıştır ve kendi çiftliğinizde tamamen kendi kendinize yeterli üretim yapmanızı sağlar. Yem üretimi Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $690,000 Günlük bakım: $6,900 Tohum üretimi Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $250,000 Günlük bakım: $5,000 Gübre üretimi Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $380,000 Günlük bakım: $3,800 Kireç üretimi Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $370,000 Günlük bakım: $3,700 Kompresör Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $390,000 Günlük bakım: $3,900 Ayırıcı Mağaza kategorisi: Üretim tesisleri Fiyat: $200,000 Günlük bakım: $2,000 Su bertarafı Mağaza kategorisi: Satış noktaları Fiyat: $15,000 Günlük bakım: $5 Not: Oyun hakkındaki temel bilgilere ESC → Ayarlar → Yardım üzerinden erişebilirsiniz. Temel Oyun öğesinin yanındaki oklara basarak ek bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki diller için çeviriler mevcuttur: BG, CZ, DE, DK, EN, ES, FI, FR, HR, HU, IT, JP, KO, NL, NO, PL, PT, RO, RU, SE, SK, TR, ZH Değişiklik Günlüğü 1.0.0.1: Düzeltilmiş çeviriler Araç mağazasına kompost paleti eklendi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu SahibiAdmin
Yayın Tarihi26.12.2025
Mod YapımcısıFrechDachs93
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: