FS25 - Town Productions

FS25 - Town Productions
28.07.2026 0 0 0

Açıklama

FS25 - Town Productions V1.1

FS25 için Town Productions mod'u.

- 8 yeni binada toplam 44 yeni tarif
- Binalar üretim tesisi veya genel satış noktası olarak kullanılabilir
- Üretim binaları her saat başı satış yapar.
- Serada ve meyve bahçesinde üretilen 7 yeni meyve ve sebze.
- Supermarket Productions moduyla, tek başına veya diğer modlarla birlikte kullanılabilir. (19 dolum türü eklendi)
Fabrikalar
Fabrika versiyonlarını kullanmak için üretim zincirini çalıştırmayı unutmayın; fabrikalar palet üretmez, bir BGA gibi saat başı satış yapar. Üretim zincirlerine yeniyseniz, meyve suyu barıyla başlayın.
Asya Yemekleri
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 2 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 3.000 L ila 55.000 L
Girdi - Havuç, acı biber, yumurta, sarımsak, sadece buğday un, Çin lahanası, bitkisel yağ, bezelye, pirinç, pirinç yağı, pirinç unu, uzun taneli pirinç, soya fasulyesi ve taze soğan
Çıktı - Acılı erişte, Çin böreği, Tofu köftesi, Özel kızarmış pilav ve Yumurtalı kızarmış pilav
Kafe
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 2 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 9.000 L ila 52.000 L
Girdi - Ekmek, tereyağı, havuç, peynir, krem peynir, yumurta, un, tam tahıl unu, yulaf unu, marul, arpa malt özü, istiridye, patates, şeker ve salatalık
Çıktı - Peynirli ve salatalıklı sandviç, Havuçlu kek, Peynirli ve salatalıklı fırında patates, Gün boyu servis edilen vejetaryen kahvaltı, Krem peynirli çörekler ve Krem peynirli bagel
Fast Food Lokantası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 2 - saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 3.000 L ila 47.000 L
Girdi - Ekmek, kanola yağı, havuç, ekşi krema, yumurta, un, keçi peyniri, sadece buğday unu, yeşil fasulye, marul, mısır, zeytinyağı, istiridye, bezelye, patates, soya fasulyesi, ayçiçek yağı, soğan, kırmızı biber ve domates
Çıktı - Soya burgeri ve patates kızartması, Mısır köpeği, Mantarlı taco, Vejetaryen burger, Halloumi nuggetları ve Soğan halkaları
Dondurma Dükkanı
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına üretim sayısı = 2 - Saat başına maliyet = 2,5 $
Kapasite - 3.000 L ila 101.000 L
Girdi - Süt, su, şeker, çilek, limon, çikolata, sadece buğday unu, kuru üzüm, bal, tereyağı ve çikolata
Çıktı - Çilekli dondurma, Limonlu sorbe, Çikolatalı dondurma, Kurabiye hamurlu dondurma, Kuru üzümlü dondurma ve Bal peteği dondurma
Meyve Suyu Barı
Kapasite - 21.000 L ila 75.000 L
Girdi - Su, portakal, elma, üzüm, şeker, havuç, limon, pancar ve yaban havucu
Çıktı - Portakal Suyu, Elma Suyu, Çilek ve Üzüm Suyu, Limonata ve Kök Meyve Suyu
Pizzacı
Kapasite - 2.000 L ila 38.000 L
Girdi - Ekmek, manda mozzarella peyniri, tereyağı, peynir, acı biber, mayonez, ekşi krema, yumurta, un, sarımsak, keçi peyniri, şişelenmiş süt, zeytinyağı, kırmızı biber, frenk soğanı ve domates
Çıktı - Peynirli pizza, Acılı pizza, Keçi peyniri ve biberli pizza, Sarımsaklı ekmek, Mozzarella çubukları ve Ekşi krema ve frenk soğanı sosu
Restoran
Kapasite - 3.000 L ila 64.000 L
Girdi - Ekmek, tereyağı, havuç, peynir, taze makarna, ekşi krema, enoki mantarı, sarımsak, marul, şişelenmiş süt, istiridye, patates, uzun taneli pirinç, ıspanak, salatalık, soğan, kırmızı biber ve domates
Çıktılar - Soğan çorbası, Dolma biber, Vejetaryen Lazanya, Mantar Stroganoff ve Çiftçi öğle yemeği
Waffle 'n' Donuts
Kapasite - 8.000 L ila 96.000 L
Girdi - Tam tahıllı un, şeker, tereyağı, yumurta, un, çikolata, bitkisel yağ, çilek, şişelenmiş süt, glikoz şurubu, portakal ve acı biber
Çıktı - Çikolatalı waffle, Çilekli waffle, Kremalı donut, Sırlı halka donut ve Portakallı baharatlı donut
Süt Ürünleri Fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 20 - Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 10.000 L ila 500.000 L
Girdi - Yumurta, şişelenmiş süt, bitkisel yağ, un, tereyağı, limon, sarımsak
Çıktı - Krem peynir, taze makarna, mayonez ve ekşi krema. Ayrıca pro Tereyağı, peynir, çikolata, manda mozzarella ve şişelenmiş süt üretir.
Kuru üretim fabrikası
Yerleştirilebilir dükkân kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > fabrikalar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 50 - Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 25.000 L ila 325.000 L
Girdi - Şeker pancarı, şeker kamışı, üzüm, buğday, arpa, yulaf, sorgum, uzun taneli pirinç ve pirinç
Çıktı - Yulaf unu, buğday unu ve tam tahıl unu. Ayrıca un, kuru üzüm, pirinç unu, şeker ve ekmek de üretebilir
Sıvı üretim fabrikası
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $ - Saat başına döngü sayısı = 44 - Saat başına maliyet = 1 $
Kapasite - 7500 L ila 120.000 L
Girdi - Arpa, su, mısır, soya fasulyesi, ayçiçeği, kanola, zeytin, uzun taneli pirinç ve pirinç
Çıktı - Arpa malt özü, glikoz şurubu ve bitkisel yağ. Ayrıca kanola, zeytin, pirinç ve ayçiçek yağı da üretebilir.
Sera ve Meyve Bahçesi
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > seralar
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 30 $ - Saat başına döngü sayısı = 132 - Saat başına maliyet = 0,1 $
Kapasite - 7500 L ila 250.000 L
Salatalık, soğan, kırmızı biber ve frenk soğanı üreten sera. Ayrıca normal oyun ürünlerinin yanı sıra her iki pirinç türünü de üretebilir.
Girdi - Maksimum üretim için gübre, tohum ve su. Daha düşük verim için gübre, tohum ve su.
Elma, limon ve portakal üreten meyve bahçesi, ayrıca üzüm ve zeytin de üretebilir.
Girdi: Maksimum üretim için gübre ve su. Daha düşük üretim için gübre ve su.
Her ikisinde de palet üretim noktası üzerinde yürüdüğünüzde etkinleştirilebilen bir palet üretim durdurucu bulunur. Ayrıca bir boşaltma noktası aracılığıyla da boşaltılabilir.
Satış noktası versiyonları
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > üretim > satış noktaları
Maliyet = 25.000 $ - Bakım masrafı = 100 $
Tüm satış noktası versiyonları, normal ana oyundaki satış noktaları gibi çalışır.
Toptan satın alma noktası
Yerleştirilebilir dükkan kategorisi - yerleştirilebilir > binalar > konteynerler
Maliyet = 1000 $ - Bakım masrafı = 0 $
Süt ürünleri, sıvı, kuru, sera ve meyve bahçesi paletleri için satın alma istasyonu.

Değişiklik Günlüğü 1.1:
- DLC soğanlarını kabul eden “Asian Takeaway”, “Restaurant” ve “Fast Food Diner” binaları için “Highlands Fishing” genişletme sürümü eklendi.
- “Highlands Fishing” genişletmesiyle karıştırılmaması için serada yetiştirilen soğanlar kaldırıldı.
- 4 yeni tarif eklendi. (Asya Yemekleri paket servisinde patates ve bezelye köri, Meyve Suyu Barında domates suyu, Restoranda vejetaryen cottage pie ve Waffle n Donuts'ta elmalı waffle.
- Soğan çorbası ve soğan halkaları, binanın DLC sürümüne taşındı.
- Bazı tariflerin dengesi ayarlandı.
- Döngü sayısı artık saatte 2 yerine 1’dir, ancak kazanılan para aynı kalmıştır.

Seralar/Meyve Bahçesi
- Gübre artık gübrelemenin döngüleriyle aynıdır.
- Bazı üretim oranları ve depolama kapasitesi artırıldı.
- Palet engelleyicinin kesme mesafesi azaltıldı ve bir simge eklendi

Kuru, Sıvı ve Mandıra
- Artık özel bir tankere yüklenebilir.
- Bazı üretim hızları ve depolama kapasiteleri artırıldı.
- Palet engelleyici eklendi.
- Yükleme alanı eklendi.
- Mandıradaki palet oluşum noktası taşındı

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi28.07.2026
Mod YapımcısıLets be having moo
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: