FS25 - Üretim Bilgileri Ekranı
Açıklama
FS25 için Üretim Bilgileri HUD modu.
Dikkat gerektiren üretim ve hayvancılık faaliyetleri için HUD ekranı.
Üretim ve hayvancılık faaliyetleri bir liste halinde görüntülenir.
Liste, kalan süreye göre sıralanır.
Hem hammaddenin bitmesine kadar geçen süreyi hem de çıktı deposunun dolmasına kadar geçen süreyi gösterir.
Besleme robotları desteklenmez, yalnızca hayvancılık işlemleri desteklenir.
Fare ile genel kullanım talimatları
- Sol üst köşedeki ok simgesine tıklayarak pencereyi hareket ettirin
- Sol üst köşedeki aşağı oka tıklayarak filtre satırını açın.
- Sol alt köşedeki dişli simgesini kullanarak filtre satırını ayarlara geçirin
- Yazı tipi boyutu ve satır aralığı, ayarlardan ayrı ayrı ayarlanabilir
- Sol alt köşedeki kilit simgesini kullanarak, pencerenin yalnızca fare etkinleştirildiğinde otomatik olarak görüntülenmesini sağlayın
- Sağ alt köşedeki ok simgesini kullanarak pencere boyutunu ayarlayın
- Sağ üst köşedeki disk simgesini kullanarak değişiklikleri kaydedin.
- Bir üretim konumuna veya dolgu türüne sol tıklayarak listeyi buna göre filtreleyin. Bu durumda filtre satırındaki filtreler göz ardı edilir. Filtrelenen öğeler yeşil renkle vurgulanır. Filtrelenen öğeye tekrar tıklayarak filtreyi kaldırabilirsiniz.
- Üretim konumuna sağ tıklayarak menüden açın
- 3. sütuna sol tıklayarak ekranı kalan süre, kapasite (hammaddeler için kullanılabilir kapasite ve mamul ürünler için kullanılan kapasite) ve mevcut saatlik üretim miktarı arasında geçiş yapabilirsiniz.
- Saatlik üretim miktarı üçüncü sütunda görüntüleniyorsa, toplam üretim miktarları son satırda görüntülenir.
Not: Bazı simgeler, yalnızca fareyi ilgili konumun üzerine getirdiğinizde görüntülenir.
Cari varlıkların yanındaki üst ekranda, anahtar simgesine sağ tıklayarak ekran sistemi ayarlarını açabilirsiniz.
Bu ayarlar, bu görüntüleme sistemini kullanan tüm modlar için aynıdır. Burada ayarları otomatik olarak kaydedebilir ve daha pek çok işlem yapabilirsiniz.
Bir göz atın.
ModHub dışındaki sitelere yükleme yasaktır ve bu nedenle yasa dışıdır; yalnızca orijinal indirme bağlantısına bağlantı verilebilir. Yedek bağlantı KULLANILMAMALIDIR!
Modun tamamının veya bir kısmının değiştirilmesi ve yeniden yüklenmesi yasaktır!
GitHub'da hataları ve önerileri bekliyoruz.
Değişiklik Günlüğü
1.2.0.0
- Gübre üretim hesaplamasındaki hata düzeltildi
- Alt kısma gübre türü filtresi ve saat başına üretim için toplam satırı eklendi
1.1.0.0
- FR ve PL dilleri için çeviriler eklendi
- Okların görüntülenmesi düzeltildi
- Dolu ve boş gösterimi iyileştirildi
- Dağıtılmak üzere ayarlanmış çıktıları kaldırmak için filtre eklendi
- Ayda 1 günden fazla olan saatlik üretim gösterimi düzeltildi
- HL görüntüleme sistemi güncellendi
Yorumlar (0)