FS25 - VIP Sipariş Yöneticisi

FS25 - VIP Sipariş Yöneticisi
29.07.2026 0 0 0

Açıklama

VIP Sipariş Yöneticisi V1.2.1.0

FS25 için VIP Sipariş Yöneticisi modunu indirin.

VIP Sipariş Yöneticisi, çiftçiye teslim edilecek çeşitli ürünlerden oluşan VIP siparişleri sunar.
Her ürün için teslim edilecek miktar ve varış noktası açıkça belirtilir. Mevcut VIP siparişine ek olarak, takip edecek sonraki VIP siparişleri de görülebilir.
Ancak, yalnızca mevcut sipariş teslim edilebilir.
Hayvan siparişleri de oluşturulur. Teslimatın otomatik olarak gerçekleştiğini lütfen unutmayın. İstenen yaşta veya daha büyük hayvanların olup olmadığı ve sağlık durumlarının en az %75 olup olmadığı her saat başı kontrol edilir.
CTRL sağ + O tuşlarına basıldığında mevcut sipariş birkaç saniye boyunca görüntülenir. ALT sağ + O tuşlarına basıldığında tüm VIP Siparişlerinin genel görünümü görüntülenir.
Bu görünümde, henüz yerine getirilmemiş kısmi siparişler için mevcut VIP Siparişini bir ücret karşılığında iptal edebilirsiniz.
Her VIP Siparişiyle mevcut seviye artar ve böylece siparişlerin sayısı ve teslim edilecek miktarlar artarken gelirler azalır.
Hesaplamada sahip olunan alan da dikkate alınır. Seviye yükseldikçe, daha fazla ürün de hesaba katılır.
FS19'da bile, kampanyalar gibi bir şeyi temsil etmek amacıyla VIP Sipariş Yöneticisi'ni geliştirmeye başlamıştım. Oyunu biraz daha ilginç hale getirmek istedim,
bana ne yetiştirmem gerektiğini söyleyerek.
Çok oyunculu mod şu anda desteklenmemektedir.

1.2.1 Güncellemesi:
- Trenle yapılan teslimatların sayılmaması sorunu düzeltildi

Güncelleme 1.2:
- Teslimatlarda miktarların bazen iki kez sayılması sorunu giderildi

Güncelleme 1.1:
- Üretimlerde FillType dönüştürücüleriyle ilgili sorunlar giderildi (örn. BGA)
- "Animal Package Vanilla Edition" ile olan uyumluluk sorunları giderildi
- Oyun dengesi optimize edildi

Ayrıca, modları sayesinde zaman içinde bana birçok fikir ve çözüm sunan diğer tüm mod yapımcılarına da teşekkür etmek isterim.

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi29.07.2026
Mod YapımcısıFetty42
Oyun Sürümü-

Yorumlar (0)

Sırala: