FS25 - Yerleştirilebilir Petrol ve Dizel Üretim Tesisi
Açıklama
FS25 için Petrol ve Dizel Üretim Tesisi modu.
Petrol Fabrikaları, kendilerine sağlanan tahıllardan çok miktarda yüksek kaliteli petrol üretir; ancak, bazı petrol türleri aynı yüksek kalite standardına sahip değildir. Bu düşük kaliteli petrol yine de tüketilebilir; ancak, az miktarda ilave işleme tabi tutulduğunda Biyodizel olarak daha iyi bir yakıt kaynağı haline gelir.
Bu üretim, tüm normal yağların yanı sıra ek olarak yeni bir Karışık Yağ da üretecektir!
- Pirinç (1:1) ve Uzun Taneli Pirinç (1:0,5) kullanılarak Pirinç Yağı üretilebilir.
- Kanola, Ayçiçeği, Zeytin ve Pirinç Yağı, üretime tekrar eklenerek Karışık Yağa dönüştürülebilir.
- Mısır, standart olarak Karışık Yağ üretir.
- Şeker pancarı doğrudan üretime eklenebilir ve şekere dönüştürülebilir; ancak şunu unutmayın: personel son derece yetenekli olsa da bu onların uzmanlık alanı değildir ve yalnızca 5:1 oranında verim elde edebilirsiniz (bir şeker fabrikası 5:3 oranında verim sağlar).
- Bu üretim, ortak çıktı olmaması avantajından yararlanır. Tüm ürünleri her ay kendi döngülerinde üretebilirsiniz!
- Not: (Hızlı) versiyonda briket üretimi için "Rafine Ağaç Yongaları, Talaş Fabrikası ve Yakıt Üretim Paketi" gereklidir.
Petrol Tesisi:
Kategori: Üretim Tesisleri
Fiyat: 150.000 $
Günlük bakım: 0 $
Petrol Tesisi (Hızlı):
Kategori: Üretim Tesisleri
Fiyat: 150.000 $
Günlük bakım maliyeti: 0 $
Değişiklik Günlüğü 1.0.0.1:
Genel Petrol ve Metan için Satış Noktası eklendi
Metanın üretim noktasından satılmasına veya dağıtılmasına olanak tanıyan işlev eklendi
Metan, Dizel ve Su için nakliye römorku eklendi
Değişiklik Günlüğü 1.0.0.2:
Karışık Petrol Paletlerinin çalışmasını engelleyen bir hata düzeltildi
Önceki güncellemeyle yanlış bir şekilde büyütülmüş olan şebeke boyutları düzeltildi
Yorumlar (0)