FS25 - Yerleştirilebilir Petrol ve Dizel Üretim Tesisi

FS25 - Yerleştirilebilir Petrol ve Dizel Üretim Tesisi
28.07.2026 1 0 0

Açıklama

Yerleştirilebilir Petrol ve Dizel Üretim Tesisi V1.0.0.2

FS25 için Petrol ve Dizel Üretim Tesisi modu.

Petrol Fabrikaları, kendilerine sağlanan tahıllardan çok miktarda yüksek kaliteli petrol üretir; ancak, bazı petrol türleri aynı yüksek kalite standardına sahip değildir. Bu düşük kaliteli petrol yine de tüketilebilir; ancak, az miktarda ilave işleme tabi tutulduğunda Biyodizel olarak daha iyi bir yakıt kaynağı haline gelir.
Bu üretim, tüm normal yağların yanı sıra ek olarak yeni bir Karışık Yağ da üretecektir!
- Pirinç (1:1) ve Uzun Taneli Pirinç (1:0,5) kullanılarak Pirinç Yağı üretilebilir.
- Kanola, Ayçiçeği, Zeytin ve Pirinç Yağı, üretime tekrar eklenerek Karışık Yağa dönüştürülebilir.
- Mısır, standart olarak Karışık Yağ üretir.
- Şeker pancarı doğrudan üretime eklenebilir ve şekere dönüştürülebilir; ancak şunu unutmayın: personel son derece yetenekli olsa da bu onların uzmanlık alanı değildir ve yalnızca 5:1 oranında verim elde edebilirsiniz (bir şeker fabrikası 5:3 oranında verim sağlar).
- Bu üretim, ortak çıktı olmaması avantajından yararlanır. Tüm ürünleri her ay kendi döngülerinde üretebilirsiniz!
- Not: (Hızlı) versiyonda briket üretimi için "Rafine Ağaç Yongaları, Talaş Fabrikası ve Yakıt Üretim Paketi" gereklidir.
Petrol Tesisi:
Kategori: Üretim Tesisleri
Fiyat: 150.000 $
Günlük bakım: 0 $
Petrol Tesisi (Hızlı):
Kategori: Üretim Tesisleri
Fiyat: 150.000 $
Günlük bakım maliyeti: 0 $

Değişiklik Günlüğü 1.0.0.1:
Genel Petrol ve Metan için Satış Noktası eklendi
Metanın üretim noktasından satılmasına veya dağıtılmasına olanak tanıyan işlev eklendi
Metan, Dizel ve Su için nakliye römorku eklendi

Değişiklik Günlüğü 1.0.0.2:
Karışık Petrol Paletlerinin çalışmasını engelleyen bir hata düzeltildi
Önceki güncellemeyle yanlış bir şekilde büyütülmüş olan şebeke boyutları düzeltildi

Resim ve Videolar

İçerik Bilgileri

Konu Sahibiyetkilibiabi
Yayın Tarihi28.07.2026
Mod YapımcısıMrDexxx
Oyun Sürümü-
Görüntülenme1

Yorumlar (0)

Sırala: